Akbank Sabancinin mi?

İçindekiler:

  1. Akbank Sabancinin mi?
  2. Eczacıbaşı ilaç kime satıldı?
  3. Eczacıbaşı satıldı mı?
  4. Metro Yatırım Ortaklığı ne iş yapıyor?
  5. Mustafa Nevzat ilaç kime satıldı?
  6. Eczacıbaşı hangi ilaçları üretiyor?
  7. Zentiva kime ait?
  8. Zentiva ilaç ne için kullanılır?
  9. Sanofi hangi ülkenin?

Akbank Sabancinin mi?

Özel sektörün aktif toplam açısından en büyük finans kurumlarından biri olan Akbank 1990 yılına kadar Sabancı Holding tarafından yönetildi. Bu tarihte ise ilk halka arzını gerçekleştirdi ve günümüzde % 51.

Eczacıbaşı ilaç kime satıldı?

Yerli ilaç sektörünün en büyük şirketlerinden Eczacıbaşı İlaç ise, 2007'de hisselerinin yüzde 75'ini Çek Cumhuriyeti menşeli Zentiva'ya sattı.

Eczacıbaşı satıldı mı?

Eczacıbaşı Topluluğu ve Beiersdorf AG'nin %50-%50 ortaklığı ile 1993 yılında bir pazarlama şirketi olarak kurulan Eczacıbaşı-Beiersdorf Kozmetik Ürünler kuruluşundaki yüzde 50 Eczacıbaşı hissesi, 1 Ocak 2013 tarihi itibariyle, Beiersdorf'a devrediliyor.

Metro Yatırım Ortaklığı ne iş yapıyor?

Şirketimizin amacı, ilgili mevzuatla belirlenmiş ilke ve kurallar çerçevesinde ulusal ve uluslararası borsalarda işlem gören menkul kıymetler portföyü işletmektir. Şirketimiz bu amaç dahilinde: a) Ortaklık portföyünü oluşturur, yönetir ve gerektiğinde portföyde değişiklikler yapar.

Mustafa Nevzat ilaç kime satıldı?

ABD'li ilaç şirketi Amgen, Mustafa Nevzat İlaç'ın yüzde 95.

Eczacıbaşı hangi ilaçları üretiyor?

Eczacıbaşı Sağlık Ürünleri, Türkiye'nin ilk modern ulusal ilaç üretim tesisini 1952'de kurdu. Kuruluş, 1992'de kurduğu ve ileri teknolojilere sahip Lüleburgaz üretim tesislerinde insan sağlığı ile ilgili ilaçlar, veteriner ilaçları ve kişisel sağlık bakım ürünlerini üretiyor.

Zentiva kime ait?

Avrupa ilaç sektörünün lider firması Sanofi Grubu bünyesinde faaliyet gösteren eşdeğer ilaç kuruluşu Zentiva, Türkiye'nin en büyük üretim merkezlerinden biri olan Lüleburgaz'daki tesislerini dünyanın ilaç üretim üssüne dönüştürüyor.

Zentiva ilaç ne için kullanılır?

PulmoJet® inhaler cihazı ve bu kombine ürünler, Zentiva'nın astım ve kronik obstrüktif akciğer hastalığı (KOAH) tedavisinde kullanılan inhale ürünler pazarına girmesini sağlayacak.

Sanofi hangi ülkenin?

Sanofi (1973-1999: Sanofi, 1999-2004: Sanofi-Synthélabo, 2004-2011: Sanofi-Aventis, 2011'den tekrar Sanofi), 2004 yılında Sanofi-Synthélabo ile Aventis'in birleşmesi sonucu kurulmuş, Fransa merkezli ilaç ve aşı üreticisi bir sağlık firmasıdır.