Miles Smiles Millerimi nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Miles Smiles Millerimi nasıl öğrenebilirim?
  2. THY milleri ne kadar geçerli?
  3. Miller ne zaman silinir?
  4. Maximil ne zaman silinir?
  5. MaxiPuanlar yıl sonunda silinir mi?
  6. Maximiles 1 mil kaç TL?
  7. Kredi kartındaki puanla uçak bileti nasıl alınır?
  8. Pegasus Uçuş puanları nasıl kullanılır?
  9. 1 BolPuan kaç TL?
  10. Açığa alınan bilet nasıl kullanılır Pegasus?

Miles Smiles Millerimi nasıl öğrenebilirim?

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra "Mil işlemlerim” sekmesine tıklayarak toplam Mil tutarını görebilirsiniz.

THY milleri ne kadar geçerli?

Milleriniz, kazandığınız tarihten itibaren 3 yıl boyunca geçerlidir. Kullanmadığınız ve geçerliliğini yitirmek üzere olan Millerinizle ilgili size gönderilen ekstrelerle bilgilendirilirsiniz. Geçerliliğini yitirecek her 1.

Miller ne zaman silinir?

Millerimin kullanım süresi ne kadardır? Millerinizin kullanım süresi 3 takvim yılıdır. Örneğin: 2018'de kazandığınız miller 1 Ocak 2022'de silinecektir.

Maximil ne zaman silinir?

MaxiMillerin kazanıldıkları takvim yılının bitimini takip eden 2. yılın sonuna kadar kullanılmaları gerekmektedir. Bu süre zarfında kullanılmayan MaxiMiller, süre bitimini takip eden ay silinir.

MaxiPuanlar yıl sonunda silinir mi?

Bir takvim yılı boyunca, süreli kampanyalar haricinde, yapılan alışverişlerden kazanılan MaxiPuanların, takip eden iki yıllık sürenin sonuna kadar kullanılması gerekmektedir. Kullanılmayan MaxiPuanlar söz konusu sürenin bitiminde silinecektir.

Maximiles 1 mil kaç TL?

Maximiles uygulamasının diğer koşulları geçerliliğini korumaya devam edecek, ilgili sektörlerde bireysel Maximiles ile yapılacak alışverişlerde %0,2 MaxiMil ve tek seferde yapılan alışverişlerde azami 20 MaxiMil kazanılmaya devam edilecektir. YURT İÇİ UÇUŞLARDA 1 MAXİMİL = 1 TL BİLETİNİZİN FİYATI NEYSE MİLİ DE O!

Kredi kartındaki puanla uçak bileti nasıl alınır?

Nasıl kullanılır? Kredi Kartı veya Banka Kartı Puanlarınızı aktarın, aktardığınız puanlar ile uçak biletinizi alın. Kredi kartından ve banka kartından yüklenen puanlar, yüklenen tarihten itibaren 1 yıl boyunca geçerlidir. UB Puan'lar yurt içi ve yurt dışı uçak bileti alımlarında kullanılabilir.

Pegasus Uçuş puanları nasıl kullanılır?

BolPuanlarınızı, flypgs.com ve mobil uygulamamız üzerinden Pegasus'tan bilet alırken, koltuk seçimi, fazla bagaj ödemesi, bilete Pegasus Flex (sınırsız değişiklik hakkı) ekleme ve ön bildirimli yemek siparişlerinizde kullanabilirsiniz.

1 BolPuan kaç TL?

Her 100 TL harcamaya 100 Bolpuan vermekte. Yurt içi Online check-in'e 250 Bol puan, Yurt dışı Online check-in'e 500 Bol puan, Yeni sistemde Pegasus Plus'taki gibi 1 puan = 1 TL gibi bir denklik sistemi bulunmamakta.

Açığa alınan bilet nasıl kullanılır Pegasus?

Pegasus Açık Bilet Kuralları Bilet açığa dönüştürüldükten sonra 1 yıl içerisinde kullanılmalıdır. Kredi kartı ile alınmış biletler de açık tarihli bilete dönüştürülebilir. Bilet tarihlendirirken arada ücret farkı varsa üzerine eklenir. Açık biletler başkasına devredilemez ya da bilet üzerindeki isim değiştirilemez.