Promosyon tişört nedir?

İçindekiler:

  1. Promosyon tişört nedir?
  2. Baskılı nedir?
  3. Gömlek Türkçe kökenli mi?
  4. Ateşten Gömlek neden bu adını nereden almıştır?
  5. Ateşten gömlek kitabı kaç sayfa?
  6. Handan roman mıdır?

Promosyon tişört nedir?

Promosyon tişört (t-shirt), firmaların tanıtımı ve reklam çalışmaları için yapılmaktadır. ... Firma olarak, bu promosyon tişörtleri imalatçıya istediği sayıda siparişlerini vererek bildirmektedir. Bu tişörtler firmaların bir tanıtım aracıdır. İşin öneminde etkin bir rol oynamaktadır.

Baskılı nedir?

Baskı; şekil, yazı, grafik ve resimlerin gerçeğine en yakın biçimde, bir yüzey üzerine çoğaltılarak ve hızlı aktarılması olarak tarif edilebilir. ...

Gömlek Türkçe kökenli mi?

Eski Türkçe köŋlek sözcüğünden evrilmiştir. Eski Türkçe sözcük Eski Türkçe köŋül "göğüs" sözcüğünden +Ak sonekiyle türetilmiştir. gönül maddesine bakınız.

Ateşten Gömlek neden bu adını nereden almıştır?

Kurtuluş Savaşı üzerine yazılan ilk roman ''Ateşten Gömlek'' çalıntı değildir. Halide Edib yalnızca romana verdiği ismin fikrini, o isimde bir kitap yazacağını öğrendiği Yakup Kadri'den almıştır. Yakup Kadri'ye bu konuyla alakalı yazdığı açık mektubu, romanın ilk sayfalarında bulabilirsiniz.

Ateşten gömlek kitabı kaç sayfa?

Ateşten Gömlek
Yayın Tarihi:/th>
Dil:TÜRKÇE
Sayfa Sayısı:224
Cilt Tipi:Karton Kapak
Kağıt Cinsi:Kitap Kağıdı

Handan roman mıdır?

Handan, Halide Edib Adıvar'ın mektupları bir araya toplayıp oluşturduğu eseridir. İlk olarak 1912 yılında yayımlanmıştır. Türk edebiyatında kadın psikolojisini anlatan ilk eserdir.