Seri numarası nerede yazar kimlik?

İçindekiler:

  1. Seri numarası nerede yazar kimlik?
  2. Nüfus cüzdanı seri numarası neresi?
  3. HES kodu otobüs kartına nasıl yüklenir Malatya?
  4. HES kodu otobüs kartına nasıl yüklenir Eskişehir?
  5. Trabzon Belediye kartına HES kodu nasıl yüklenir?
  6. Asis Akıllı Bilet nedir?

Seri numarası nerede yazar kimlik?

Sıra ve seri numarası yeni kimlik kartlarında fotoğrafın hemen sağında yer almaktadır. Doğum tarihinin alt kısmında yer alan bu sayılar ve harf pek çok kişi tarafından fark edilmemektedir.

Nüfus cüzdanı seri numarası neresi?

Seri numarası kimliğin ön yüzünde yer almaktadır. Soyadı, isim ve doğum tarihinden sonra kimliklerde seri numarası bulunmaktadır.

HES kodu otobüs kartına nasıl yüklenir Malatya?

HES kodlarınızı kişiselleştirilmiş kartlarınıza www.akillibiletim.com – www.motas.com.tr internet sayfalarından veya MOTAŞ İDARİ BİNA, MERKEZ İSTASYON DURAĞI, MERKEZ ÇİLESİZ DURAĞI, ARAŞTIRMA DURAĞI VE KAPALI ÇARŞI KART DANIŞMA Merkezlerinde yaptırabilirsiniz.

HES kodu otobüs kartına nasıl yüklenir Eskişehir?

Eskart ve Hes Kodu eşleştirme işleminizi http://eskisehir.bel.tr üzerinden yapabilir veya hafta içi 00 saatleri arasında ALO 153 ve aşağıdaki numaralardan konuyla ilgili destek alabilirsiniz. HES Kodunuza, yalnızca bir ESKART tanımlayabilirsiniz.

Trabzon Belediye kartına HES kodu nasıl yüklenir?

1- Hayat Eve Sığar mobil uygulaması üzerinden, 'HES Kodu İşlemleri' bölümüne girilir. 'HES Kodu Oluştur' butonuna tıklanır. Kod kullanım süresi seçilir ve kod oluşturulur. 2- HES yazıp aralarında boşluk bırakarak sırasıyla; T.C.

Asis Akıllı Bilet nedir?

Asis Akıllı Bilet mobil uygulaması, Türkiye'nin 25 ilinde - 40'tan fazla şehirdeki Otobüs ve tramvay hatları ile ilgili ihtiyaç duyduğunuz bilgilere mobil ortamda erişilmesini sağlayan uygulamadır.