CS GO yu kim yaptı?

İçindekiler:

  1. CS GO yu kim yaptı?
  2. CS GO En çok hangi ülkede oynanıyor?
  3. Valorant günde kaç kişi oynuyor?
  4. DOTA 2 yi dünya genelinde kaç kişi oynuyor?
  5. Steam da kaç tane oyun var?
  6. DOTA 2 hangi ülkenin?
  7. CS GO kaç kişi oynuyor 2019?
  8. Csgo da rank ne zaman silinir?

CS GO yu kim yaptı?

Counter-Strike: Global Offensive ya da bilinen kısa adıyla CS:GO, Valve ve Hidden Path Entertainment tarafından geliştirilen çevrimiçi birinci şahıs nişancı oyunudur.

CS GO En çok hangi ülkede oynanıyor?

İstatistiklere göre Danimarka'da her bir milyon kişi başına 711 adet 10. seviye oyuncu var. Bu sayıyı Estonya 689, Finlandiya 598, İsveç 498 ve Letonya 378 ile takip ederek ilk beş sırayı oluşturuyorlar. Listenin kalanında Norveç, Litvanya, Portekiz, Polonya ve Slovakya var.

Valorant günde kaç kişi oynuyor?

Valorant kaç kişi oynuyor? sorusuna cevaben kapalı beta sürümünü günlük ortalama 3 milyon oyuncunun oynadığını paylaştı. 3 milyon kişi tarafından oynanan oyun Twitch ve AfreecaTV üzerinden toplamda 470 milyon saatin üzerinde izlendi.

DOTA 2 yi dünya genelinde kaç kişi oynuyor?

Toplam oyuncu sayısı Oyunun 7 yıldan fazla olması nedeniyle ilk değerin birçok kez daha fazla olacağı açık. 2011'den beri Steam mağazasındaki Dota 2'yi ekleyen oyuncu sayısı 12, 5 milyonu aştı.

Steam da kaç tane oyun var?

Oyun platformu Steam'de artık 30.

DOTA 2 hangi ülkenin?

Dota 2, Valve Corporation tarafından geliştirilen ve dağıtımı yapılan oynaması ücretsiz bir çevrimiçi çok oyunculu savaş arenası (MOBA) oyunudur.

CS GO kaç kişi oynuyor 2019?

SteamDB'den gelen rakamlara göre, 901,681 kişi Counter Strike: Global Offensive oynuyor.

Csgo da rank ne zaman silinir?

Oyuna hiç girmezsen 30 gün sonunda silinir. Genellikle ilk maçın sonunda tekrar rütbeni alırsın, ama aynı rütbe olmuyor. 2-3 rütbe alttan başlarsın tekrar.