Interbank ne zaman kapandı?

İçindekiler:

  1. Interbank ne zaman kapandı?
  2. Tütünbank ne zaman kapandı?
  3. Esbank ne zaman battı?
  4. Burgan Bank batıyor mu?
  5. Pamukbank nasıl battı?
  6. Tutunbank ne oldu?
  7. Demirbank neden battı?

Interbank ne zaman kapandı?

İnterbank, 1888 yılında Selanik Bankası adıyla kurulmuş ve birçok kez el değiştirdikten sonra 2001 yılında feshedilmiş bir banka.

Tütünbank ne zaman kapandı?

Yaşarbank
SloganYeni Kuşak Bankacılık
Kuruluş17 Eylül 1924
Feshedilme26 Aralık 2001

Esbank ne zaman battı?

Esbank
Kuruluş15 Eylül 1927
Feshedilme29 Haziran 2001
Websitehttp://www.esbank.com.tr/ (Etkin değil)

Burgan Bank batıyor mu?

Karadeniz Ereğli'de uzun yıllardır faaliyetine devam ve yüzlerce müşterisi olan Burgan Bank kapanıyor. Şubenin tüm müşterileri mevduatları ve kredileri ile birlikte Adapazarı Şubesine devir ediliyor. Aralık ayı sonunda resmi olarak kapatılacakolan banka şubesinin müşterileri şaşkın ve ne yapacaklarını bilemez durumda.

Pamukbank nasıl battı?

TMSF raporuna göre banka, özellikle aktif-pasif vade uyumunun bozulması, likidite sorunu, öz kaynak yetersizliği ve mali bünyedeki 69 bozulma nedenleriyle 1989 yılında yakın izleme kapsamına alınmıştır. Bankanın durumu 1994 krizi sırasında yapılan spekülasyonlar nedeniyle daha da kötülemiştir.

Tutunbank ne oldu?

Tütünbank Yaşarbank TMSF'ye Borcunu Ödedi! TMSF tarafından yapılan açıklamada; “TMSF ile Yaşar Grubu arasında imzalanan 2002 ve 2005 tarihli borç tasfiyesi protokolleri kapsamında gruptan toplam 247.

Demirbank neden battı?

2001 Ekonomik Krizi ve DemirBank'ın Batması ... Demir bank ise önceki yıllarda da hassas bir dönemde olduğu için Kasım 2000 de yaşanan Likidite Krizi nedeniyle büyük bir zarara uğramışlardır. Demirbank bu kriz dolayısı ile kendi sorumluluklarını yerine getirememiş ve bu zararlarla da öz sermaye aşımına sebep olmuştur.