Sanatçı Tarkan aslen nereli?

İçindekiler:

  1. Sanatçı Tarkan aslen nereli?
  2. Tarkan annesi ve babası nereli?
  3. Tarkan Kaç yıllık evli?
  4. Tarkan hangi okullarda okudu?
  5. Sezen Aksu ne yapiyor?
  6. Pınar Deniz estetikli mi?
  7. Burcu Biricikte estetik var mı?
  8. Burcu Biricik nasıl oyuncu oldu?
  9. Biricik kaç yaşında sol yanım?
  10. Sol yanım Serra kaç yaşında?
  11. Sol yanım biricik hangi dizilerde oynadı?

Sanatçı Tarkan aslen nereli?

Tarkan
DoğumTarkan Tevetoğlu 17 Ekim 1972 Alzey, Renanya-Palatina, Batı Almanya
İkametTarabya, Sarıyer, İstanbul
EğitimBaruch College
MeslekŞarkıcı · şarkı yazarı · müzik yapımcısı · aranjör

Tarkan annesi ve babası nereli?

Tarkan Tevetoğlu, 17 Ekim 1972'de Neşe ve Ali Tevetoğlu çiftinin çocuğu olarak Batı Almanya'nın Renanya-Palatina eyaletinde yer alan Alzey kasabasında dünyaya geldi.

Tarkan Kaç yıllık evli?

Pınar Tevetoğlu, 1986'da Almanya Duisburg'da dünyaya geldi. Annesi Elazığ'lı, babası ise Şanlıurfalıdır. Almanya'da tanıştığı Tarkan ile 5 yıl birlikteliğinin ardından evlendi. 2016 yılında Tarabya'da özel bir düğünle hayatlarını birleştiren çiftin, Liya adında bir kızları oldu.

Tarkan hangi okullarda okudu?

Eğitimini Karamürsel'de devam eden sanatçı 1990 yılında Karamürsel Lisesi'nden mezun oldu. Müzik eğitimi için İstanbul'a gittikten sonra 1990 ile 1992 yılları arasında Üsküdar Musiki Cemiyeti'ne devam etti. 1993 yılında prodüktör Mehmet Söğütoğlu ile tanışmasının ardından İstanbul Plak ile anlaşma yaptı.

Sezen Aksu ne yapiyor?

Fen bilgisi öğretmeni olan annesi Şehriban Hanım, Selanik'ten mübadele ile gelen bir ailenin kızıdır. Pazar, Rizeli olan Laz kökenli babası Sami Yıldırım ise bir matematik öğretmenidir.Aksu, üç yaşına kadar Denizli'de oturduktan sonra, ailesiyle İzmir'e taşındı.

Pınar Deniz estetikli mi?

Deniz, "Hiç estetiğim yok, bir tek dişlerimi yaptırdım. Kaşlarımı dahi bugüne kadar hiç aldırmadım. Küçükken kulaklarımı kepçe sanıp saçlarımla örtmeye çalışıyordum ama sonradan kulaklarımın da kepçe olmadığını öğrendim" dedi.

Burcu Biricikte estetik var mı?

Burcu Biricik "31 yaşımdayım, ama son zamanlarda yaşlandığımı düşünüyorum. Bir yıldır pijamayla ve makyajsız geziyorum, ondandır belki. Küçük botokslarım var, estetiğim yok. ... Hayat Şarkısı dizisiyle yıldızı parlayan Burcu Biricik, son dizisiyle magazin gündemine damga vurdu.

Burcu Biricik nasıl oyuncu oldu?

Lise yıllarında katıldığı Tiyatro festivalinde ödül aldıktan sonra profesyonel anlamda oyuncu olmaya karar veren Biricik, Ege Üniversitesi Arkeoloji bölümünde lisans eğitimini tamamlarken, aynı zamanda da Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldı.

Biricik kaç yaşında sol yanım?

Cemre Baysel, 5 Şubat 1999 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Üniversite eğitimi için Ege Üniversitesi Resim Öğretmenliği Bölümü'nü seçen Cemre Baysel 1.

Sol yanım Serra kaç yaşında?

Özge Yağız, 10 Nisan 1997 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Başkent Üniversitesi İletişim Bilimleri Akademisi mezunudur.

Sol yanım biricik hangi dizilerde oynadı?

Ve 2014 yılında ilk oyunculuk deneyimi Yeşil Deniz dizisi ile yaşamıştır. Ardından İsimsizler dizisinde rol alan Cemre Baysal en son TRT 1 ekranlarında yayınlanan Elimi Bırakma dizisinde Melis karakterine hayat vermiştir. Şimdilerde ise Sol Yanım dizisi Biricik olarak izleyici karşısına çıkıyor.