Swagbucks nasıl para kazanılır?

İçindekiler:

  1. Swagbucks nasıl para kazanılır?
  2. Slidejoy ne demek?
  3. BookScouter nedir?
  4. Snapwire nedir?
  5. iPoll nedir?

Swagbucks nasıl para kazanılır?

Swagbucks Nedir? Swagbucks Üzerinden Nasıl Para Kazanılır?

  1. Swagbucks ile Para Kazanma Yöntemleri. Swagbucks üzerinden para kazanmak için yaklaşık 10 adet yöntem bulunuyor. ...
  2. 1. Swagbucks'ı Arama Motorunuz Yapın. ...
  3. Anket Doldurun. ...
  4. 3. Uygulama İndirin. ...
  5. Online Alışveriş Yapın. ...
  6. Arkadaşlarınızı Davet Edin. ...
  7. 6. Kodları Takip Edin. ...
  8. 7. Günlük Görevleri Tamamlayın.

Slidejoy ne demek?

Slidejoy'da, Android'inizin kilidini açmak kadar basit ve sıradan bir şey yaparak telefonunuzdan para ve indirim kazanacaksınız. Evet bu doğru. Ekranınızı açıp kilidini açmak için kaydırarak para kazanacaksınız. ... Slidejoy temel olarak Android'de kilit ekranınıza reklam yerleştirmektir.

BookScouter nedir?

kitap ve ders kitabı fiyat karşılaştırma motoru kullanılan resmi BookScouter.com arama ve kitap geri almak 30 internet sitelerinden sunduğu gerçek zamanlı karşılaştırmak yardımcı olur. Bu basit adımları kullanarak en çok para için kullanılan kitap satmak.

Snapwire nedir?

Snapwire ise bir başka fotoğraf tabanlı uygulama. ... Günlük şipşak fotoğraf çekmekten ziyade profesyonel fotoğrafçılara yönelik bir uygulama. Fotoğraflarınızı satabilmek için iki seçenek yer alıyor: istekler ve görevler.

iPoll nedir?

Bu hobinizi paraya çevirme yolu iPoll piyasa araştırmasına yönelik olarak hazırlanmış ve piyasaya sürülmüş bir uygulama. Sonuçta piyasalarda kendi adınıza yaptığınız araştırmalar mevcuttur. Yapmış olduğunuz bu araştırmalar neticesinde dolduracağınız anketler sayesinde internetten para kazanma mümkün olabilir.