Vodafone Gamer video paketi nedir?

İçindekiler:

  1. Vodafone Gamer video paketi nedir?
  2. Vodafone Gamer video paketi YouTube sınırsız mi?
  3. Vodafone Haftalık Gamer paketi YouTube sınırsız mı?
  4. Vodafone Gamer paketi kaç UC?
  5. Vodafone Gamer paketi hediyeleri nasıl alınır?
  6. Zula Vodafone Freezone nasıl yapılır?
  7. Vodafone Gamer paketi PubG uc nasıl alınır?
  8. Zula Freezone kodu nasıl alınır?

Vodafone Gamer video paketi nedir?

Gamer Paketi “PubG Mobile”, “Discord” , “Zula Mobile” , “Twitch”, “TFT Mobile” ve “League Legends: Wild Rift” uygulamaları kapsamında tarifenin internet kotasından düşmeden kullanım yapılabilmesini sağlar.

Vodafone Gamer video paketi YouTube sınırsız mi?

'Gamer Paketleri' ile oyun sever gençler, YouTube, PUBG Mobile, Discord gibi içerikleri internetinden yemeden izleyebiliyor. Yurt dışı seyahatlerinden oyun bilgisayarlarına kadar çeşitli hediyeler kazanma şansı yakalayan Gamer Paketi sahibi gençler, ayrıca her ay Zula oyununda hediye altın da kazanabiliyor.

Vodafone Haftalık Gamer paketi YouTube sınırsız mı?

Vodafone FreeZone'un 26 yaş altı gençler için tarifeye ek olarak geliştirdiği Gamer Paketleri, ayda 20 TL'ye tekrar eden ve haftada 12 TL'ye tekrar etmeyen iki ayrı paket halinde sunuluyor. "Gamer Paketleri" ile oyunsever gençler, YouTube, PUBG Mobile, Discord gibi içerikleri internetinden yemeden izleyebiliyor.

Vodafone Gamer paketi kaç UC?

Gamerlara FreeZone'dan her ay 60 PubG Mobile UC hediye. Kampanyadan faydalanmak için Vodafone Yanımda uygulamasındaki kampanya sayfasında ''Hediye Kodunu Al'' butonuna tıklayarak şifreni alman yeterli.

Vodafone Gamer paketi hediyeleri nasıl alınır?

Gamerlara FreeZone'dan her ay 60 PubG Mobile UC hediye. Kampanyadan faydalanmak için Vodafone Yanımda uygulamasındaki kampanya sayfasında ''Hediye Kodunu Al'' butonuna tıklayarak şifreni alman yeterli.

Zula Vodafone Freezone nasıl yapılır?

PC'de geçerli hediye 50.000 Zula Altın'a sahip olmak için Vodafone Yanımda uygulamasındaki kampanya sayfasında ''Hediye Kodunu Al'' butonuna tıklayarak şifren alman yeterli. Aktivasyon Süreci adımlarını takip et, sana özel PC'de geçerli 50.000'e varan Zula Altın'ı kullanmaya hemen başla! geçerlidir.

Vodafone Gamer paketi PubG uc nasıl alınır?

Gamerlara FreeZone'dan her ay 60 PubG Mobile UC hediye. Kampanyadan faydalanmak için Vodafone Yanımda uygulamasındaki kampanya sayfasında ''Hediye Kodunu Al'' butonuna tıklayarak şifreni alman yeterli. Aktivasyon Süreci adımlarını takip et, sana özel 60 PubG UC'yi kullanmaya hemen başla!

Zula Freezone kodu nasıl alınır?

Hediyeye hak kazanan kullanıcılara Vodafone Freezone Eldiven kodu, tarihinde Vodafone Yanımda'da yer alan Fırsatlar Dünyası üzerinden verilecektir. Kullanıcının, Fırsatlar Dünyası'nda “Zula Vodafone Freezone Eldiveni Kodu'nu Hemen Al” sayfasından “Fırsatı Kullan” butonuna tıklayarak kod alması gerekir.