Ela Quality Resort Belek sahibi kimdir?

İçindekiler:

  1. Ela Quality Resort Belek sahibi kimdir?
  2. Ela Quality Genel Müdürü kim?
  3. Ela Quality Resort Belek kaç oda?
  4. Ela Quality Resort Belek kaç yıldızlı?
  5. Olcay Orhan Kimdir?
  6. Ela Quality kaç kişilik?
  7. Ela Quality Resort ne zaman acildi?
  8. Titanic Mardan Palace Genel müdür?
  9. Yüksel Gürhan kimdir?
  10. Titanic Mardan Palace sahibi kimdir?
  11. Mardan Palace kurucusu kimdir?

Ela Quality Resort Belek sahibi kimdir?

Ela Quality Resort Otel kimin Haberi ÖZAK Grubu, bağlı ortaklığı Aktay Turizm'in diğer ortağı Aytur Turizm'e ait yüzde 32 hisseyi 27,5 milyon dolara satın alarak Akdeniz'in en prestijli tesislerinden ve aile oteli konseptinin öncüsü Ela Quality Resort Otel'in tek patronu oldu.

Ela Quality Genel Müdürü kim?

Ela Quality Resort Genel Müdürü Ufuk Gezgin yeni otel yatırımlarıyla ilgili bilgiler verdi.

Ela Quality Resort Belek kaç oda?

Denize Sıfır Havlu, şemsiye ve şezlong hizmetlerini ücretsiz olarak sunuyor. Türkiye'nin sevilen tatil cennetlerinden Belek'te çam ormanları arasında ve Akdeniz manzarası karşısında hizmet veren Ela Quality Resort Belek; engelli odaları, geniş aile ve balayı suitleriyle toplamda 183 otel odasına sahip.

Ela Quality Resort Belek kaç yıldızlı?

Ela Quality Resort Belek | Luxury 5 Star Hotel in Belek.

Olcay Orhan Kimdir?

Olcay Orhan, konaklama İşletmeciliği bölümü mezunu. Kariyeri boyunca önde gelen resort otel markalarında genel müdürlük görevi yaptı. Profesyonel iş yaşamı içerisinde Titanic Deluxe Bodrum Genel Müdürlüğü görevini de yürüttü. Orhan, iki yıl aradan sonra tekrar Titanic Hotels bünyesine tekrar dahil oldu.

Ela Quality kaç kişilik?

Superior Deluxe Deniz Manzaralı Oda En fazla 3 yetişkin veya 2 yetişkin + 2 çocuk.

Ela Quality Resort ne zaman acildi?

Çocuk dostu aile konseptinin ilk temsilcilerinden olan Ela Quality Resort Belek, 2007 yılında Özak Global Holding'e bağlı olan Aktay Turizm tarafından açıldı. Antalya Belek'te bulunan otel, 110 dönüm arazide 583 odasıyla hizmet veriyor.

Titanic Mardan Palace Genel müdür?

Titanic Mardan Palace'ın genel müdürlüğü görevine otelcilik sektörünün deneyimli isimlerinden Yüksel Gürhan getirildi. Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletme Bölümü mezunu Yüksel Gürhan kariyeri boyunca önde gelen resort otel markalarında genel müdürlük görevlerinde bulundu.

Yüksel Gürhan kimdir?

Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletme Bölümü mezunu Yüksel Gürhan kariyeri boyunca önde gelen resort otel markalarında genel müdürlük görevlerinde bulundu. Evli ve 1 çocuk babası Gürhan, Titanic Mardan Palace'ın 2021 yaz sezonu hazırlıkları ile göreve hızlı bir başlangıç yaptı.

Titanic Mardan Palace sahibi kimdir?

Telman İsmailov Titanic Mardan Palace/Sahipleri

Mardan Palace kurucusu kimdir?

Titanic Mardan Palace, Antalya'nın Kundu sahilinde Azeri asıllı Rus iş adamı Telman İsmailov tarafından yaptırılan Avrupa'nın 7 yıldızlı en lüks otelidir.