Kral Şakir kaç yaş için?

İçindekiler:

  1. Kral Şakir kaç yaş için?
  2. Kral Şakir karakteri nedir?
  3. Kral Şakir kaç bölüm?
  4. Kral Şakir Canan hangi hayvan?
  5. Kral Şakirdeki Necati kim?
  6. Kral Şakir in yeni bölümü ne zaman çıkacak?
  7. Kral Şakir Canan ne?

Kral Şakir kaç yaş için?

Kral Şakir'in şu anda 6 kitabı var. Kasımda yedinci kitap piyasada olacak. Bunlar 6-11 yaş için hazırlanan kitaplar. Şimdi altı yaşın altındakiler de anne ve babalarına “Kral Şakir” kitabı aldırıp okutturuyor.

Kral Şakir karakteri nedir?

Kral Şakir çizgi filmindeki Karhramalar; Şakir: Dizideki baş kahramandır. Bir aslandır ve sürekli olarak şapka takar. Remzi: Şakir'in babasıdır, bir aslandır.

Kral Şakir kaç bölüm?

Kral Şakir, Cartoon Network Türkiye için Grafi2000 tarafından yapılmış bir Türk çizgi dizisidir. Cartoon Network Türkiye'nin ilk Türk ve kendi yapımı çizgi dizisidir....Sezon görünümü
Sezon1
Bölüm sayısı39
Orijinal yayın tarihiBaşlangıç tarihi
Bitiş tarihi
7 sütun daha

Kral Şakir Canan hangi hayvan?

Konu. Bir aslan ailesinin yavrusu olan Şakir'in ailesi ve arkadaşları ile olan maceraları anlatılmaktadır. Şakir'in babası Remzi aslan, annesi Kadriye ve kız kardeşi Canan kedidir ve Peyami adında bir kaplumbağa dedesi vardır.

Kral Şakirdeki Necati kim?

İşte Levent Ünsal biyografisi: Levent Ünsal 15 Ağustos 1965 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Galatasaray Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yülsek Okulu mezunudur. Sanat yaşamına 1983'te tiyatro oyuncusu olarak Ferhan Şensoy Tiyatrosu'nda adım attı 2002 yılına kadar burada sahneye çıktı.

Kral Şakir in yeni bölümü ne zaman çıkacak?

Yayın hayatına 2021 yılı itibariyle başlayacak olan Exxen'de yer alacak projelerden biri de Kral Şakir olacak. Çok sevilen çizgi film Kral Şakir yeni bölümleriyle 1 Ocak itibariyle başlayacak.

Kral Şakir Canan ne?

Canan (Kedi Canan), Evin küçük kızı ve de en mantıklı aile bireyi. Küçük yaşta olmasına rağmen zekasından ötürü biraz alaycı. Aynı zamanda çok çalışkan ve zekidir. Canan saçında pembe elbisesi ve şıklığını tamamlayan pembe kurdelesi ile de çok sevimli gözükmektedir.