Yapı kredi banka kart yenileme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Yapı kredi banka kart yenileme nasıl yapılır?
  2. Kredi kartımın son kullanma tarihi bitti ne yapmalıyım?
  3. Kredi kartının son kullanma tarihi nedir?
  4. Kredi kartı nasıl yenilenir?

Yapı kredi banka kart yenileme nasıl yapılır?

TEMASSIZ yazıp, bir boşluk bırakıp mevcut TLcard'ınızın son 6 hanesini 4411'e gönderin, hemen kartınız Temassız Özellikli olarak yenilensin.

Kredi kartımın son kullanma tarihi bitti ne yapmalıyım?

Kartınızın son kullanma tarihi yaklaştıysa hemen banka ile irtibata geçmek gerekir. Kredi kartı son kullanma tarihinin güncellenmesi için bankalar sizinle iletişime geçecektir. Bu görüşme sırasında kredi kartınızı iptal etmek istiyorsanız; kart güncellemesinin yapılmasına gerek olmadığını söyleyebilirsiniz.

Kredi kartının son kullanma tarihi nedir?

Bu bilgiler, kredi kartınız veya bankamatik (maaş-debit kart) kartınızın üzerinde yer almaktadır. 1-) Kart numaranız; kartınızın ön yüzünde bulunan ve 16 haneden oluşan numaradır. 2-) Son kullanma tarihi; kartınızın ön yüzünde ay/yıl şeklinde yer alan ve 4 haneden oluşan tarihtir.

Kredi kartı nasıl yenilenir?

Kredi kartı yenileme sürecinde banka sizlere yeni kartınızı belirttiğiniz adrese yollayacaktır. Kayıp ve kırılma gibi durumlarda da bankayı aramalı ya da şubeye giderek konu hakkında yardım istemelisiniz. Kartın size ait olduğu teyit edildikten sonra kredi kartı yenileme işlemleri de başlatılacaktır.