UYAP SMS aboneliği nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. UYAP SMS aboneliği nasıl yapılır?
  2. UYAP tebligat yerine geçer mi?
  3. UYAP kullanım lisansı hangi kuruma bağlı?
  4. UYAP'ta log ne demek?

UYAP SMS aboneliği nasıl yapılır?

UYAP Bilgi Sisteminde değişik içeriklerde paketler bulunmakta olup, abone olunan paket içeriklerine göre gönderilecek mesajlar değişiklik göstermektedir. Pakete abone olmak için: TCKIMLIKNO TAM ABONE yazılarak 4060'a gönderilir.

UYAP tebligat yerine geçer mi?

Burada dikkat edilmesi gereken kanunda "öğrenme" ifadesine yer verilmiş olmasıdır. Tebligat bir öğrenme biçimidir ancak her öğrenme tebligat değildir. Bu durumda UYAP'tan bir kararın görülmesi öğrenmedir ancak tebligat değildir.

UYAP kullanım lisansı hangi kuruma bağlı?

Ulusal Yargı Ağı Bilişim Sistemi veya kısaca UYAP - Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatlarının, dijital ortama taşınmış unsurudur. Kurulumu farklı amaçlara hizmet edebilmektedir. Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatlarının iş sürecini hızlandırmıştır.

UYAP'ta log ne demek?

UYAP portalındaki loglama bilgi sistemindeki güvenliği eksiksiz biçimde gerçekleşmesi için kullanılan bir sistemdir. ... Loglamaların sistem üzerindeki kullanıcıları kontrol ettiği ve kaydettiği bu sistem, güvenliği de sorunsuz olarak sağlamaktadır.