Kanguru sınavı ne zaman 2020?

İçindekiler:

  1. Kanguru sınavı ne zaman 2020?
  2. Bilim Olimpiyatları 2020 nedir?
  3. Kanguru Sınavı 2020 ertelendi mi?
  4. Kanguru sınavı ne işe yarar?

Kanguru sınavı ne zaman 2020?

Kanguru Matematik Demeği Türkiye Temsilciliğinin, 21 Mart 2020 tarihinde; Türkiye geneli resmî/özel tüm ilkokul, ortaokul, lise ve dengi okul öğrencilerine yönelik, hiç bir ad altında ücret alınmaması kaydıyla “Uluslararası Kanguru Matematik Yarışması” düzenliyor. Lise Hazırlık. 9, 10, 11, 12.sınıf öğrencileri.

Bilim Olimpiyatları 2020 nedir?

Tübitak Bilim Olimpiyatları 2020. Tübitak Bilim Olimpiyatları Ortaokul Ve Lise Öğrencilerinin Temel Bilimler Ve Bilgisayar Alanlarına İlgilerini Artırmak, Öğrencileri Ulusal Bilim Olimpiyatlarına Hazırlamak Ve Uluslararası/Bölgesel Bilim Olimpiyatlarına Katılımlarını Sağlamak Amacıyla Düzenlenmektedir.

Kanguru Sınavı 2020 ertelendi mi?

Kanguru Matematik Derneği Uluslararası Kanguru Matematik Sınavı Yarışması Düzenliyor. Yarışmaya Türkiye'deki Resmi Ve Özel İlkokul, Ortaokul Ve Lise Öğrencileri Katılabilir. Salgın nedeniyle ertelenen Kanguru Matematik 2020 yarışmasının final aşaması 24 Ocak 2021 tarihlerinde Online (çevrimiçi) olarak gerçekleşecektir.

Kanguru sınavı ne işe yarar?

Kanguru Matematik Sınavı” da her yıl 6 milyon civarı katılan öğrenci sayısıyla IMO kadar yaygın ve önemli bir matematik yarışmasıdır. ... IMO'da öğrenciler yüksek seviyedeki 6 sorunun çözümü için 2 gün uğraşırlarken Kanguru sınavında sorular öğrencilerin ilgisini çekecek, günlük hayatla bağlantılı ve hatta eğlencelidir.