Esra Erol'un saç rengi hangisi?

İçindekiler:

  1. Esra Erol'un saç rengi hangisi?
  2. Bal köpüğü saç rengi nasıl elde ederim?
  3. Müge Anlı saç rengi nedir?
  4. Müge anlının saçı boya mı?

Esra Erol'un saç rengi hangisi?

Esra Erol sürekli değiştirdiği saç modeli ile dikkat çeken bir sunucu, şu sıralar açık ton ve sarı ton saç rengi kullansa da geçmişte kahverengi tonları ve açık kızıla yakın tonları da kullandığını söyleyebiliriz. Yazımızda şimdiye kadar kullandığı farklı saç renklerinin görsellerine yer vereceğiz.

Bal köpüğü saç rengi nasıl elde ederim?

Saç renginiz sarı tonlarında yada açık kumral gibi açık tonlarda ise ve saç renginiz biraz daha açık olmasını istiyorsanız Loreal Casting 7.30 balköpüğü saç boyasının yarısı, koleston 9.3 altın sarısı tüp boyasının yarısını ve içine 1 şişe %9 oksidan'ı karıştırıp bir boya elde etmeniz gerekir.İyice birbiri ile ...

Müge Anlı saç rengi nedir?

Saç rengini değiştirdiği sıralarda izleyenleri şok etmemek için ve kendisine en çok yakıştığını düşündüğü için yine sarı saç renginin tonlarını tercih ediyor. Müge anlı saç rengi Bazen Loreal Paris 8.34 zengin sıcak sarı olabiliyor bazen de Koleston 10/0 açık sarı saç rengi olabiliyor.

Müge anlının saçı boya mı?

ATV'nin sevilen sunucusu Müge Anlı'nın saçları peruk değildir. Saç rengini değiştirdiği zamanlarda izleyenlerin en çok sevdiği renk olan sarı renginin tonlarını kullanmaktadır. Müge Anlı'nın saç rengi bazen Loreal Paris 8.34 zengin sarı olabiliyor bazen de Koleston'un 10/0 açık sarı renk olabibliyor.