Vatanda KDV indirimi ne zaman?

İçindekiler:

  1. Vatanda KDV indirimi ne zaman?
  2. Bilgisayarlarda KDV indirimi ne zaman?
  3. Bilgisayarlarda KDV oranı kaç?
  4. Media Markt 100 TL indirim kuponu nasıl kullanılır?
  5. Gece kuşu kampanyası ne zaman oluyor?
  6. Iphone indirimi ne zaman 2021?

Vatanda KDV indirimi ne zaman?

Kampanya genelde cuma günü başlar pazar günü biter. Bir de KDV indirimi olunca saat 22.00 ile 6.00 arasında geceye özel ek yüzde 5 indirim daha olabiliyor (Her zaman değil.)

Bilgisayarlarda KDV indirimi ne zaman?

Bakanlar Kurulu kararıyla duyurulmuştu… Amcaoğlu, “Tüm çocuklarımız daha uygun fiyata bu ürünlere ulaşabilsin diye dizüstü bilgisayar ve tabletlerde yüzde 16'lık KDV oranı 'de yürürlüğe girecek şekilde sıfırlanmıştır, stopaj vergisi de yüzde 1'e indirilmiştir” demişti.

Bilgisayarlarda KDV oranı kaç?

Bilgisayar, laptop, monitor, klavye, mouse, harddisk, tablet bilgisiyar indirimli KDV oranına tabi listelerde yer almadığı için genel KDV oranı olan %18 KDV'ye tabidir.

Media Markt 100 TL indirim kuponu nasıl kullanılır?

Mediamarkt.com.tr adresinde giderek beğendiğiniz ürünleri sepete ekleyin. Ödeme sayfasına geldiğinizde kupon kodu ile igili alana kodu girin ve kullan butonuna tıklayın. Anında 100 TL indirimden yararlanın. İndirim Kuponu geçerli değil ise diğer Media Markt Kampanyalarını incelemek için tıklayın.

Gece kuşu kampanyası ne zaman oluyor?

Belirli günlerde akşam 22.00 ila ertesi sabah 07.59 saatleri arasında devreye giren Gece Kuşu Kampanyası da teknoloji meraklılarına farklı imkanlar sunuyor. Club üyelik ile müşterilerine indirim kuponu sağlayan firma, üyelere kişiye özel indirim ve kampanyalar da sağlıyor.

Iphone indirimi ne zaman 2021?

Kampanya; 12 Ağustos - 31 Ağustos 2021 tarihleri arasında tüm Vatan Bilgisayar mağazalarında ve vatanbilgisayar.com' da geçerlidir.