Telefonda kısıtlama nedir?

İçindekiler:

  1. Telefonda kısıtlama nedir?
  2. Arama kısıtlama nasıl yapılır?
  3. Kısıtlı hat nedir?
  4. Erişim kısıtlaması nedir?
  5. Banka hesap kısıtlanması ne demek?
  6. Internet kullanım hızı neden kısıtlanır?

Telefonda kısıtlama nedir?

Hat İşlemleri ve Ayarları Hat kısıtlama, hattınızı tek taraflı olarak giden aramalara ve mesaj göndermeye kısıtlama işlemidir. Hattınızı kısıtladığınız takdirde arama yapamaz, SMS gönderemez ve mobil internetinizi kullanamazsınız.

Arama kısıtlama nasıl yapılır?

Çağrı almak istemediğiniz telefon numaralarını engelleyebilirsiniz....Bir telefon numarasını engelleme veya numaranın engellemesini kaldırma

  1. Telefon uygulamanızı açın.
  2. Diğer Çağrı geçmişi'ne. dokunun.
  3. Engellemek istediğiniz numaradan gelen bir çağrıya dokunun.
  4. Engelle/spam bildir'e dokunun.

Kısıtlı hat nedir?

Hattımı nasıl kısıtlayabilirim? Hat kısıtlama, hattınızı tek taraflı olarak giden aramalara ve mesaj göndermeye kısıtlama işlemidir. ... Hattınızı kısıtladığınız takdirde arama yapamaz, SMS gönderemez ve mobil internetinizi kullanamazsınız.

Erişim kısıtlaması nedir?

İnternet kısıtlaması, internet kullanıcılarına belirli şartlar veya belirli zaman aralıklarında kontrollü ve güvenli olarak internet erişimi sağlanmasıdır. ... Kişisel kullanımlarda ise çocukların zararlı web sitelere erişiminin engellenmesi veya internet bağımlılığının önüne geçilmesi için tercih edilmektedir.

Banka hesap kısıtlanması ne demek?

Bu kısıtlama banka hesabınıza giren paraya el konulması olarak nitelendirildiği için temel ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere aldığınız maaşlar bankada rehin tutulacaktır. Bir nevi banka hesaplarına haciz işlemi uygulanmaktadır.

Internet kullanım hızı neden kısıtlanır?

İnternet bağlantınızı yavaşlatan başka nedenler de olabilir. Özellikle altyapı ve bağlantı türü internet hızını etkiler. Bununla birlikte çok fazla uygulamanın açık olması, farklı cihazların aynı bağlantıyı kullanması, kalitesiz modem gibi sorunlar da interneti yavaşlatabilir.