Beta sürümden nasıl çıkılır?

İçindekiler:

  1. Beta sürümden nasıl çıkılır?
  2. Alpha ve Beta ne demek?
  3. Gama kişilik ne demek?
  4. Gama insan ne demek?
  5. Alfa erkeği ne demek?
  6. Beta Erkek ne demek?

Beta sürümden nasıl çıkılır?

Beta testini durdurma

  1. Test programını devre dışı bırakma sayfasına gidin.
  2. Gerekirse Google Hesabınızda oturum açın.
  3. Programdan ayrıl'ı seçin.
  4. Google uygulamasının yeni bir sürümü mevcut olduğunda uygulamayı güncelleyin. Yaklaşık olarak üç haftada bir yeni sürüm yayınlarız.

Alpha ve Beta ne demek?

Alpha, özelliklerin kilitlenmediği, keşif aşaması olduğu anlamına gelir. Beta, özelliklerin kilitlenmiş ve geliştirilme aşamasında olduğu anlamına gelir (başka bir özellik eklenmeyecektir). Daha sık: Alfa: Genellikle normalde etkileşime giren ilk şey (özel veya genel kullanım alakasızdır).

Gama kişilik ne demek?

Gama Kişilik Özellikleri Yeni fikirlere karşı oldukça açıktır. Davranışları, düşünceleri her zaman bilgi odaklıdır. Yaşaması gereken bir duygu durumu varsa onu yaşar, alfa gibi güçlü görünmek adına duygularını bastırmaz. Bu nedenle psikolojik üstünlük bakımından bir gama, alfa profilinden daha ideal olabilir.

Gama insan ne demek?

Gama erkek aslında oldukça zeki, sinsi ve yaratıcı bir erkektir. Estetik algısı gelişmiştir. Eşi benzeri görülmemiş eserler ortaya koyabilir. Ama sürekli bir duygusal savaş halinde olduğundan verimliliği düşer.

Alfa erkeği ne demek?

Alfa erkek, her şart ve durumda nasıl davranılacağını bilen çünkü hayat deneyimi ile pişmiş ve kendini yetiştirmiş adamdır. İlişkilerde ve evlilikte bu çağın kuralları yerine eskiden iş yapan ve bir zamanların yazılı olmayan yerleşmiş kurallarını benimser.

Beta Erkek ne demek?

Beta Erkek Alfanın zıttı denilerek yanlış tanıtılan, ezik görülen bu erkek aslında tam bir görev adamıdır. Sahada basmadık yer bırakmaz.