Kuru incir zeytinyağı neye iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Kuru incir zeytinyağı neye iyi gelir?
  2. Ibrahim saraçoğlu incir kürü ne işe yarar?
  3. İncir kürü işe yarıyor mu?
  4. Ibrahim saraçoğlu incir ve havuç kürü nasıl yapılır?

Kuru incir zeytinyağı neye iyi gelir?

Diş sağlığını kuvvetlendirir: Kalsiyum ve fosfor içeren kuru incir, zeytinyağı kürü kemik ve diş sağlığını kuvvetlendirir. Özellikle menopoz döneminde kemik erimesine karşı korur. Zayıflamaya yardımcı olur: Tatlı ihtiyacını doğal yoldan karşılayan, metabolizma hızını yükselten kuru incir, zayıflamaya yardımcı olur.

Ibrahim saraçoğlu incir kürü ne işe yarar?

İbrahim Saraçoğlu'nun kan yapıcı, hamile kalmayı kolaylaştırıcı ve bronşite karşı etkili kuru incir kürlerinden faydalanabilirsiniz... Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya sekiz-dokuz adet kuru inciri ilave ediniz ve yedi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yedi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz.

İncir kürü işe yarıyor mu?

İncir kürü yüksek kolesterolün kontrol altına alınmasında etkilidir. Düzenli şekilde incir kürü tüketimi alzheimer gibi hastalıkların oluşum riskini azaltır. İncir kürü, cilt ve saç sağlığının korunmasında oldukça etkilidir. İncir kürü, astım ve boğmaca gibi hastalıkların tedavisinde kullanılabilir.

Ibrahim saraçoğlu incir ve havuç kürü nasıl yapılır?

Öncelikle klorsuz suyu tencerede kaynatarak 4-5 cm uzunluğunda bıraktığınız havuçları içine atın. Kapağı kapalı şekilde 20 dakika kaynattıktan sonra ayrı kapta kaynayan yarım litre suya bıçakla üzerine çizik atılmış 20 kuru inciri atın. Üzeri kapalı şekilde 15 dakika daha kaynatın.