Yapı Kredi işsizlik teminatlı kredi ne demek?

İçindekiler:

  1. Yapı Kredi işsizlik teminatlı kredi ne demek?
  2. İşsizlik teminatlı sigorta primi nedir?
  3. Garanti kredi işsizlik sigortası nedir?
  4. 6 aylık çalışan kredi çekebilir mi?
  5. Akbank Direkt işsizlik sigortası nedir?

Yapı Kredi işsizlik teminatlı kredi ne demek?

Yapı Kredi Bankası'ndan bireysel kredi kullanan müşterilerin yaşam kaybı ya da tam ve daimi maluliyet durumunda kredi borcunu teminat altına alan, işsiz kalmaları durumunda ise yine teminat kapsamında kredi taksitlerini ödeyen bir sigortadır.

İşsizlik teminatlı sigorta primi nedir?

İşsizlik Teminatı: Bir işyerinde çalışırken; çalışma istek, yetenek, sağlık ve yeterliliğinde olmasına rağmen, herhangi bir kasıt ve kusuru olmaksızın işini kaybeden kişilere işsiz kalmaları nedeniyle uğradıkları gelir kaybını güvence altına alan teminattır.

Garanti kredi işsizlik sigortası nedir?

Bir işyerinde çalışırken, herhangi bir kasıt ve kusur olmaksızın istek dışı işinizi kaybederseniz kredi borçlarınız güvence altına alınır. İşsizlik teminatından yararlanmak için hasar anında aynı işyerinde aralıksız 180 gün çalışmış özel sektör bordrolu çalışanı olmanız gerekmektedir.

6 aylık çalışan kredi çekebilir mi?

Bankalardan kredi çekebilmek için sigorta süreniz de bir hayli önemlidir. ... Genellik ile bankaların ihtiyaç kredilerinde SGK'lı olarak çalışandan istedikleri sigorta süresi en az 4 aydır. 2021 yılında dan önce ise bu süre 6 ay olarak belirlenmişti.

Akbank Direkt işsizlik sigortası nedir?

İşsizlik durumunda ödemelerini aksatmayan sigorta! Kredi Kartı İşsizlik Sigortası ile işsizlik, hastalık, geçici iş göremezlik gibi istenmeyen durumlarda kredi kartı borcunuzu 12.000 TL 'ye kadar güvenceye alabilirsiniz.