Lol hangi ülkenin?

İçindekiler:

  1. Lol hangi ülkenin?
  2. League of Legends hangi oyun motoru ile yapıldı?
  3. League of Legends kim satın aldı?
  4. League of Legends hangi programla yapıldı?
  5. Arındır neleri kaldırır?
  6. Lol'un yapımcısı kim?

Lol hangi ülkenin?

Riot Games, Los Angeles/Kaliforniya merkezli bir oyun yapım ve dağıtım şirketidir. 2006 yılında Güney Kaliforniya Üniversitesi'nde oda arkadaşı olan Brandon Beck ve Marc Merrill tarafından kurulmuştur.

League of Legends hangi oyun motoru ile yapıldı?

Sihirdar Vadisi'ni Unreal Engine motoru ile yeniden tasarlayan bir oyuncu dünyanın en popüler oyunlarından olan League of Legends haritasını yeniden yorumlayarak ortaya güzel bir çalışma çıkartmış.

League of Legends kim satın aldı?

Ülkemizde ve dünya genelinde milyonlarca oyuncuya sahip olan League Of Legends'in yapımcısı Riot Games'in tüm hisseleri satıldı. Çin'in en büyük internet şirketlerinden birisi olan Tencent, Riot Games'i satın aldı. RIOT GAMES NEDEN SATILDI ?

League of Legends hangi programla yapıldı?

Tek bir programlama dili üzerine odaklanmak istiyorsanız C++ bunun için en uygun aday. Çünkü diğer dilleri öğrenmeniz çok daha kolay olacaktır. League of Legends, Counter-Strike, World of Warcraft ve Doom 3 gibi popüler oyunlar bu dille yazıldı.

Arındır neleri kaldırır?

Arındır; Köreltme, Ayartma, Korkutma, Yavaşlatma, Yaratığa Çevirme, Susturma, Kıstırma, Sersemletme, Kışkırtma ve Saldırı Hızı Düşürme etkilerini kaldırır.

Lol'un yapımcısı kim?

League of Legends
YapımcıRiot Games
TasarımcılarSteve "Guinsoo" Feak Colt 'Ezreal' Hallam
PlatformlarMicrosoft Windows Mac OS X
Çıkış)
5 satır daha