Kosgeb Başkanı kim olacak?

İçindekiler:

  1. Kosgeb Başkanı kim olacak?
  2. Kosgeb destekleri devam ediyor mu?
  3. KOSGEB devlet kurumu mu?
  4. KOSGEB Destekleri 2021 ne zaman ödenecek?
  5. Tolga Erkan kimdir?
  6. KOSGEB nasıl bir kurum?

Kosgeb Başkanı kim olacak?

Bu kararlara göre, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığına (KOSGEB), Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Hasan Basri Kurt atandı.

Kosgeb destekleri devam ediyor mu?

KOSGEB Destekleri 2021'de Devam Edecek Yine geleneksel girişimcilere ve ileri girişimcilere yönelik desteklerini devam ettirmektedir. KOBİ'leri destekleyen KOSGEB destekleri 2021 yılında da artarak devam etmektedir.

KOSGEB devlet kurumu mu?

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Türkiye'deki küçük ve orta ölçekli işletmelerin ekonomideki rolünü ve etkinliğini artırmak, rekabet güçlerini artırmak ve sanayide entegrasyonu ekonomik gelişmelere uygun biçimde gerçekleştirmek amacıyla kurulmuş kamu kurumudur.

KOSGEB Destekleri 2021 ne zaman ödenecek?

Not: 3 – 21 Mayıs 2021 döneminde başvuran ve başvurusu onaylanan işletmeler için ödemeye esas aylar 2021 Mart, Nisan Mayıs'tır. Ödemeler, destek ödemesine esas 3 ay için 3 taksitte yapılacaktır.

Tolga Erkan kimdir?

Tolga Erkan, 1995 yılında Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü'nden lisans mezunu olduktan sonra, 1999 yılında New York Institute of Technologyy Üniversitesi'nde İletişim Sanatları alanında Yüksek Lisans eğitimini tamamlayan Erkan, 2009 yılında Gazi Üniversitesi'nde Grafik Tasarımı Eğitimi alanında ...

KOSGEB nasıl bir kurum?

Merkezi Ankara'da olan ve tüm illerde müdürlükleri bulunan KOSGEB, tüzel kişiliği haiz özel bütçeli bir kuruluştur. ... KOSGEB destek ve hizmetleri tamamen ücretsiz ve aracısız olup, veri tabanına kayıt, destek programlarına başvuru ve ödeme süreçleri tamamen online olarak E-Devlet üzerinden gerçekleştirilmektedir.