Alo fetva hattı hafta sonu açık mı?

İçindekiler:

  1. Alo fetva hattı hafta sonu açık mı?
  2. Diyanet'in telefonu kaç?
  3. Diyanet Fetva Hattı ucretli mi?
  4. Dinî sorular sormak için nereye?

Alo fetva hattı hafta sonu açık mı?

Diyanet İşleri Başkanlığı 7/24 Alo Fetva Hattı olarak daha önce 444'lü bir hat kullanılıyordu. Ancak daha sonra bu hat iptal edilerek sabit hatlardan ve cep telefonlarından ücretsiz aranabilen Alo 190 Dini Danışma projesi yürürlüğe girdi.

Diyanet'in telefonu kaç?

DİYANET YENİ FETVA HATTI NUMARASI "Alo 190 Dini Danışma" olarak yeniden düzenlenen hatta, yurt içinden ve cep telefonlarından ücretsiz olarak ulaşılabiliyor. Diyanet İşleri Başkanlığının dini soruları cevaplandırmak üzere kurduğu 4 numaralı fetva hattında değişikliğe gidildi.

Diyanet Fetva Hattı ucretli mi?

'Alo 190 Dini Danışma' olarak yeniden düzenlenen telefona yurt içinden ve cep telefonlarından ücretsiz olarak ulaşılabilecek. Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan verilen bilgiye göre, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın dini soruları cevaplandırmak üzere kurduğu 4 numaralı fetva hattında değişikliğe gidildi.

Dinî sorular sormak için nereye?

'Alo Fetva Hattı' olarak da bilinen 'Dini Danışma Hattı'nın yeni numarası ise '190' olarak belirlendi. Dini konularda sorular sorup, bilgi almak isteyenler bu numarayı aradıktan sonra bağlı bulundukları şehrin il müftülüğüne bağlanıyor. Kadınlara kadın vaiz, erkeklere ise erkek vaiz hizmet veriyor.