AÖF Arapçayı nasıl geçerim?

İçindekiler:

  1. AÖF Arapçayı nasıl geçerim?
  2. AÖF sınavından nasıl geçilir?
  3. Ilahiyat önlisans nasıl biter?
  4. Aöf Kredili Sistem Ders Geçme nasıl olacak?
  5. Açık Öğretim Ön lisans kaç yılda biter?
  6. Aöf Kredili Sistem kaç puanla geçilir?

AÖF Arapçayı nasıl geçerim?

Aşağıdaki 5 ipucunu uygulayın, AÖF Arapçadan sorunsuz geçin!
  • 3. Arapçaya özel zaman ayırın. ...
  • Düz liseden AÖF İlahiyata girenler, alfabeyi hızla öğrenin. ...
  • Biriktirmeden çalışın. ...
  • Yazarak çalışın! ...
  • 8. Dilbilgisi kurallarını ezberlemeyin, mantığını çözün! ...
  • Geçmiş yıllarda çıkmış soruları inceleyin!

AÖF sınavından nasıl geçilir?

DD, DC, CD gelen derslerinizden koşullu olarak ortalama ile geçebiliyorsunuz. Bu ortalama ile geçmenin koşulu ise Bahar Dönemi (2.dönem) sonunda Genel Not Ortalamanızı (GNO) 2.0 veya daha üzeri getirmenizdir. Eğer Genel Not Ortalaması'nı 2.0'dan düşük getirirseniz koşullu geçtiğiniz derslerden de kalırsınız.

Ilahiyat önlisans nasıl biter?

Mezuniyet Koşulları İlahiyat Önlisans Programında 120 AKTS kredilik ders alıp, tüm dersleri başarı ile tamamlayan FF, YZ, DZ notu olmayan, Genel Not Ortalaması (GNO) en az 2,00 olan ve diğer yükümlülükleri yerine getiren öğrenciler mezun olabilirler. Bu kredilerin altında eksik kredi ile mezun olunamaz.

Aöf Kredili Sistem Ders Geçme nasıl olacak?

Sınıf Geçme Sistemi Kredili sistemde sınıf geçme yerine üst dönemden ders alma tabiri kullanılır. Genel not ortalamanız 2.00 ve üzeri ise üst dönemden ders alabilirsiniz. 2.0'ın altında ise üst dönemden ders alamazsınız. DD, DC, CD gelen derslerinizden koşullu olarak ortalama ile geçebiliyorsunuz.

Açık Öğretim Ön lisans kaç yılda biter?

MADDE 5 – (1) Öğrencilere, öğrenimlerini tamamlamaları için tanınan program süresi; 2 yıllık önlisans programları için 4 yarıyıl, 4 yıllık lisans programları için 8 yarıyıldır.

Aöf Kredili Sistem kaç puanla geçilir?

Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine kayıtlı öğrencilerin mezun olabilmeleri için; önlisans programlarında en az 120 ECTS kredilik, lisans bölümlerinde 240 ECTS kredilik ders alıp, tüm dersleri başarı ile tamamlayan FF, YZ, DZ notu olmayan, GNO'sı en az 2.00 olan ve diğer yükümlülükleri yerine getiren öğrenciler ...