Konya Şeker'in sahibi kimdir?

İçindekiler:

  1. Konya Şeker'in sahibi kimdir?
  2. Konyada kac tane seker fabrikasi var?
  3. Taner Taşpınar kimdir?
  4. Torku hisseleri kime ait?
  5. Torku ve Konya Şeker Aynı mı?
  6. Taner Taşpınar nereli?
  7. Pankobirlik Genel Müdürü Kimdir?
  8. Torku yerli mi yabancı mı?

Konya Şeker'in sahibi kimdir?

Anadolu Birlik Holding'in sahibi olduğu Konya Şeker Fabrikası tarafında üretilmektedir. Torku markası, bir üretici kooperatifi olan Konya Şeker'in vizyoner bakış açısının sonucu olarak 2007 yılında ortaya çıktı.

Konyada kac tane seker fabrikasi var?

Konya Şeker'in kuruluşunda ilk faaliyet konusu olan pancar şekeri üretimi bugün için de şirketin ana faaliyet konusudur ve 33 şeker fabrikasının üretim gerçekleştirdiği ülkemizde, 200 bin ton/yıl kapasiteli Konya Şeker Fabrikası ve 300 bin ton/yıl üretim kapasiteli Çumra Şeker Fabrikası'ndan oluşan iki şeker ...

Taner Taşpınar kimdir?

Pankobirlik Genel Müdürü Taner Taşpınar Şeker Kurulu Üyeliğine atandı. Taşpınar ile ilgili karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Taner Taşpınar, yılında Erzurum'da doğdu. ... 2013 yılından beri ise Pankobirlik Genel Müdürü olarak görevine devam ediyor.

Torku hisseleri kime ait?

Torku'nun sahibi Konya Şekerdir. 900 bin çitfçinin emeği ile kurulan Torku bir kooperatif kuruluşudur. Öte yandan Torku'nun başındaki isim ise Recep Konuk'tur.

Torku ve Konya Şeker Aynı mı?

TORKU; lezzette yeni bir başlangıç, yeni bir eşik Torku markası, bir üretici kooperatifi olan Konya Şeker'in vizyoner bakış açısının sonucu olarak 2007 yılında ortaya çıktı.

Taner Taşpınar nereli?

Tamer Taşpınar, 1958 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Rize'li olan Taşpınar, orta öğrenimini Sarıyer'de, lise öğrenimi Maçka Lisesi Elektronik Bölümü'nde yaptıktan sonra İstanbul Atatürk Eğitim Enstitüsü'nden mezun oldu. 1971 yılında taekwondo sporuna başlayan Taşpınar, siyah kuşak 6.

Pankobirlik Genel Müdürü Kimdir?

Divanın oluşmasından sonra kürsüye gelen Pankobirlik Genel Müdürü Taner Taşpınar, birlik faaliyetlerini anlattı ve tüm çalışmalar hakkında üyeleri bilgilendirdi.

Torku yerli mi yabancı mı?

Torku Türkiye'nin en büyük gıda üreticilerinden biridir. Ürettiği gıda ürünleri ile dikkatleri üzerine çeken Torku markası yurt dışınada satışlar yapıyor.