Vagon ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. Vagon ne anlama gelir?
  2. Relaxed in Manner ne demek?
  3. Play back ne demek?
  4. Geri çalma ne demek?
  5. Dis atmak ne demek?
  6. Diss atmak ne demek Instagram?

Vagon ne anlama gelir?

Vagon, demiryolu üzerinde yük ve yolcu taşımak için kullanılan, kendi motoru olmayıp, sadece birbirlerine bağlanılarak lokomotif tarafından çekilebilen demiryolu arabası. Lokomotif ve vagonlar birleşerek treni oluştururlar. Vagon restoran: Lokanta vagonu.

Relaxed in Manner ne demek?

To give encouragement to someone: support. Informal conversation about daily matters: chit-chat. Relaxed in manner and character: laid-back. Someone always telling the truth: honest.

Play back ne demek?

Pleybek (İngilizce playback), ideal akustik koşullarında önceden kaydedilen müzik parçalarının ya da şarkıların daha sonra sahnede hoparlörlerden çalınırken, şarkıcıların çıkan sese uygun olarak yaptıkları eş zamanlı dudak ve mimik hareketleriyle o anda çalan parçayı söylüyormuş gibi yapmalarıdır.

Geri çalma ne demek?

Bir görünçlüğü, alıcıyı tersine devinimle çalıştırarak çevirme. (Bu durumda devinim, doğadakinin tam tersi olur).

Dis atmak ne demek?

Diss, rap müziğinde rapçilerin birbirlerini yermek için söyledikleri parçalar. Hicvin hiphop kültüründeki benzeri. Genellikle küfür içerikli olur. ... Rap argosunda diss söylemek; diss atmak, disslemek, ayar vermek, ayar atmak veya dişlemek şeklinde ifade edilir.

Diss atmak ne demek Instagram?

Diss kısaltmasının açılımı İngilizce "dissertation" şeklidedir. ... Diss; Karşısındaki rap sanatçısına ona karşı duyduğu duyguları aşılamak amacıyla yazıp söyledikleri parçaya verilen isimdir. Rapçi gençler arasında buna argo tabirle "diss atmak" denir. Diss atmak rap müzikte karşılıklı atışmak anlamına gelir.