Akakçe kime ait?

İçindekiler:

  1. Akakçe kime ait?
  2. Ak akçe kimin?
  3. Akakçeden alışveriş yapılır mi?
  4. Koray Karataş kimdir?
  5. Cimri com nasıl çalışır?
  6. Cimri com sitesi güvenilir mi?
  7. Cimri com kime ait?
  8. Fiyat karşılaştırma siteleri nasıl para kazanıyor?
  9. Sosyal medya nasıl para kazanıyor?
  10. iLab holding sahibi kimdir?
  11. Aydonat Atasever Kimdir?
  12. Trendyol sahibi nereli?
  13. Trendyolu kim satın aldı?
  14. Hepsi burada hangi ülkenin?
  15. Hepsi burada satıldı mı?
  16. Hepsi burada kim aldı?
  17. Hepsi burada kaça satıldı?
  18. Hepsiburada da kaç kişi çalışıyor?
  19. Sahibinden ne zaman kuruldu?
  20. Mustafa Aksoy kimdir?

Akakçe kime ait?

İnternet üzerinden yaptığımız alışverişlerde neyi, nerede en ucuza bulabileceğimiz konusunda bize yardımcı olan fiyat karşılaştırma sitelerinden Türkiye'nin ilk fiyat karşılaştırma sitesi olan akakce.com'un Kurucu Ortağı Koray Karataş'tan akakce.com'un işleyişi konusunda bilgi aldık…

Ak akçe kimin?

Ortaklık ile ilgili bilgi veren akakce.com Kurucu Ortağı Koray Karataş, "Türkiye'deki e-ticaret son beş yıl içerisinde çok hızlı bir gelişim gösterdi. Özellikle bu yükseliş ve mobildeki hız hepimizi şaşırtacak düzeye ulaştı. Ülkemizde internetten yapılan alışverişlerin yüzde 10'u mobilden gerçekleşiyor.

Akakçeden alışveriş yapılır mi?

Akakçe.com anlaşmalı bulunduğu satıcıların ürünlerini kendi web sitesi üzerinden satabilir. Anlaşma bulunmayan diğer satıcıların fiyatlarını ve ürün linklerini bırakır. Güvenlidir. Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.

Koray Karataş kimdir?

Koray Karataş, Hacettepe Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühensdisliği ve Bilkent Üniversitesi'nde İşletme Yüksek Lisans eğitimi gördü. 15 yıl kadar büyük ölçekli Kamu Yazılım projelerinde görev aldı. 2006 yılında Almanya Siemens firmasının merkezindeki görevinden ayrılarak akakce.com şirketini kurdu.

Cimri com nasıl çalışır?

Cimri.com, ürün sayfasındaki fiyat bilgilerini mağazalardan doğrudan temin ederek gösterir. Eğer mağaza o ürüne ilişkin taksit seçeneği sunmuyorsa fiyat kolonunda o bölüm boş görünür. Cimri.com'un amacı mağazalardan aldığı güncel fiyat bilgisini ve geçerli taksit seçeneklerini sunmaktır.

Cimri com sitesi güvenilir mi?

Cimri, bir e-ticaret sitesi değil, karşılaştırmalı alışveriş sitesidir. Dolayısıyla siparişlerinizi Cimri üzerinden değil Cimri'nin yönlendirdiği satış mecraları üzerinden verebilirsiniz. Bu konuyla ilgili kullanıcı yorum ve şikayetlerini okumak isterseniz buraya tıklayarak Şikayetvar'ı ziyaret edebilirsiniz.

Cimri com kime ait?

Yüzlerce ürün kategorisinde yüz binlerce ürünü içeren geniş bir kataloğa sahip online alışveriş rehberi Cimri.com 2008 yılında kurulmuştur. Cimri.com Mayıs 2011'de Türkiye'nin önde gelen girişim sermayesi fonu iLab Ventures tarafından satın alınmıştır ve iLab portföyüne dahil edilmiştir.

Fiyat karşılaştırma siteleri nasıl para kazanıyor?

Fiyat karşılaştırma siteleri bir nevi reklam şirketi gibi çalışır. Siz almak istediğiniz ürünü satan bir E-ticaret sitesine tıkladığınızda fiyat karşılaştırma sitesine para kazandırmış olursunuz. Çünkü her yönlendirdiği müşteri için E-Ticaret sitesinden para alır.

Sosyal medya nasıl para kazanıyor?

Sosyal ağların en önemli gelir kaynağı reklamdır. Örneğin Facebook'un 2011 yılındaki gelirinin yüzde 85'i, yani 3 milyar dolardan fazlası reklama dayalı gelirlerden oluşmaktadır. ComScore'a göre Facebook bugün ABD sanal reklam sektörünün yüzde 28'ine hakim.

iLab holding sahibi kimdir?

iLab Ventures. iLab Ventures, Nisan 2000 tarihinde Access Turkey Capital Group bünyesinde, yüksek büyüme potansiyeli olan sektörlerde, şirketlere ve projelere yatırım yapmak üzere kurulan, internet ve teknolojiyi çalışmalarının odağına alan bir "girişim sermayesi" ("venture capital") şirketidir.

Aydonat Atasever Kimdir?

Amerikalı eBay'in 217.

Trendyol sahibi nereli?

Trendyol'un kurucusu Türk iş kadını Demet Mutlu'dur. Demet Mutlu 22 Ağustos 1971 yılında New York'ta dünyaya gelmiştir. 2. Mutlu, üniversiteden sonra master eğitimine başlamış, bir iş kurma hayaliyle çıktığı yolda 300 bin TL sermaye ile evinin salonunda Trendyol'u kurmuştur.

Trendyolu kim satın aldı?

2010 yılında yayın hayatına başlayan Trendyol Grup, Türkiye'de moda e-ticaret sektöründeki alışveriş sitesidir. Trendyol Grup markaları arasında Trendyol.com, Modagram.com ve Milla by Trendyol bulunur. 2018 yılında Trendyol'un yüzde 75'i, Çin merkezli alışveriş devi 'Alibaba' tarafından 728 milyon dolara satın alındı.

Hepsi burada hangi ülkenin?

Hepsiburada.com, 1998 yılından beri faaliyette olan, yalnızca İnternet üzerinden hizmet veren alışveriş sitesi. 2011, 2012 ve 2013 yıllarında Türkiye'nin en sevilen markası, 2013 yılında ise Yılın E-ticaret Sitesi seçilmiştir ve internet sitesi aylık 100 milyondan fazla ziyaret almaktadır.

Hepsi burada satıldı mı?

Hepsiburada'nın satışı gerçekleştirildi. ... Yatırım firması Goldman Sachs Group ile Doğan Online arasında süren pazarlıklar sonucu anlaşma sağlandı. Buna göre, resmi satışın 2018 yılının başında olacağı belirtildi.

Hepsi burada kim aldı?

Bir süredir izini sürdüğümüz Hepsiburada.com'un yatırım süreci bu sabah yapılan resmi açıklamayla nihayete erdi. The Abraaj Group yaptığı bu yatırımla Hepsiburada.com'un yüzde 25'inin sahibi oldu.

Hepsi burada kaça satıldı?

1998 yılında kurulan ve sadece internet üzerinden hizmet veren alışveriş sitesi Hespiburada.com'un yatarım süreci sonuçlandı. The Abraaj Group, yaptığı yatırımla alışveriş sitesinin yüzde 25'ine sahip oldu.

Hepsiburada da kaç kişi çalışıyor?

Şirketten yapılan açıklamaya göre, ek istihdamla birlikte Hepsiburada'nın operasyon ve dağıtım alanındaki toplam çalışan sayısı 7,500'e yükselecek.

Sahibinden ne zaman kuruldu?

Türkiye'nin ilan ve alışverişte ilk adresi sahibinden.com, 2000 yılında Aksoy Group tarafından kuruldu peki sahibindenin sahibi Taner Aksoy kimdir? Aksoy Grup bünyesinde yer alan sahibinden.com, Türkiye'nin en büyük elektronik ticaret ve ilan platformu olma özelliğini taşıyor.

Mustafa Aksoy kimdir?

Mustafa Aksoy (d. 1930, Boyalık/Çiçekdağı) - (ö. 20 Mayıs 2015), Türk siyasetçidir. Lise mezunudur.