Randevu alıp iptal edilince para kesilir mi?

İçindekiler:

  1. Randevu alıp iptal edilince para kesilir mi?
  2. MHRS şifremi unuttum ne yapabilirim?
  3. Hastaneye randevu alıp gitmezsek ne olur?
  4. MHRS e posta nedir?
  5. Mhrsdeki PIN nedir?

Randevu alıp iptal edilince para kesilir mi?

Hastane randevu iptal etmediğiniz zaman para kesintisi olmuyor. MHRS RANDEVU İPTAL NASIL YAPILIR? MHRS sistemi üzerinden aldığınız randevuyu son 15-20 dakikaya kadar iptal edebilirsiniz. MHRS Randevunuzu iptal etmek için önce MHRS randevu sayfasından TC kimlik numaranızı ve şifreniz ile giriş yapmanız gerekiyor.

MHRS şifremi unuttum ne yapabilirim?

Parolamı Unuttum Nasıl Öğrenebilirim?
  1. E-posta bölümünde T.C. ...
  2. SMS bölümünde sisteme kayıtlı cep telefonu numaranızı yazınız ve telefonunuza gelen onay kodunu ekrandaki alana giriş yaparak yeni parolanızı belirleyebilirsiniz.
  3. Geçici Parola bölümünden yararlanabilirsiniz.

Hastaneye randevu alıp gitmezsek ne olur?

Hastanelerden randevu almak için Sağlık Bakanlığı'nın 182 numaralı hattını arayıp randevu alan vatandaşların gitmese bile muayeneye ücreti ödüyor. '182 Hastane Randevu Merkezi'ni hattını arayan vatandaşlar, her arama için 4 lira telefon ücreti ödüyor.

MHRS e posta nedir?

Soru ve sorunlarınız için Sağlık Bakanlığı Merkezi Hekim Randevu Sistemi yardimmasasi@mhrs.gov.tr adresini kullanarak ulaşabilirisiniz.

Mhrsdeki PIN nedir?

PIN kodu uygulaması, kullanıcıların tercihine bağlı olarak verilmektedir. ... · ALO 182 arandığında randevu bilgilerinin operatör tarafından görülebilmesi için PIN kodunun kullanılması: ALO 182 aradığınızda randevu bilgilerinizin operatör tarafından görüntülenebilmesi için PIN kodunuzu iletmeniz gerekmektedir.