Edirne istanbul trenle kac saat?

İçindekiler:

  1. Edirne istanbul trenle kac saat?
  2. Edirne istanbul tren bileti nasıl alınır?
  3. Edirne İstanbul tren var mı?
  4. Çorlu Halkalı tren kaç saat?
  5. Çerkezköy'den Halkalı'ya tren var mı?
  6. Çerkezköy bilet ne kadar?
  7. İstanbul Edirne arası nasıl gidilir?
  8. İstanbul Çorlu trenle kaç saat?
  9. Lüleburgaz Halkalı tren kaç saat?
  10. Edirne'ye otobüs bileti kaç para?

Edirne istanbul trenle kac saat?

İki şehir arası günlük TCDD ye 1 bölgesel tren ile karşılıklı 1 sefer yapılmaktadır. Bu yolculuk ortalama 4 saat 9 dk sürmektedir.

Edirne istanbul tren bileti nasıl alınır?

Tren bilet satışı gün içinde yapılmakta olup ileriki bir tarihede bilet alamıyorsunuz. Bu nedenle seyahat etmeyi planladığınız trenin hareket saatinden önce istasyonlara gelerek istasyon bilet gişelerinden biletlerinizi alabilirsiniz.

Edirne İstanbul tren var mı?

Bu trenler İstanbul > Edirne > İstanbul arasında her gün işlerler. Halkalı > Çerkezköy > Kapıkule, Kapıkule > Çerkezköy > Halkalı ve Çerkezköy > Halkalı, Halkalı > Çerkezköy güzergahlarında hizmet vermektedir.

Çorlu Halkalı tren kaç saat?

HalkalıÇorlu arası Tren yolu mesafesi 113 Km olduğundan Bölgesel Trenleri ile tren yolculuğu yaklaşık, 1 saat 50 dakika sürmektedir, Halkalı-Çorlu tren yolculuk süresi aktarmalı veya aktarmasız oluşuna, diğer İstasyonlara Uğramalı veya ekspres seferlere, Yolcu yoğunluğuna, tren arızalarına, HalkalıÇorlu tren ...

Çerkezköy'den Halkalı'ya tren var mı?

Halkalı Edirne Tren Saatleri Temmuz 2021 tarihinde güncellenmiştir. ... Çerkezköy Halkalı tren seferleri: iki şehir arası TCDD ye ait 1 Bölgesel tren ile 2 sefer yapılmaktadır. Bu yolculuk 98 km olup yaklaşık 1 saat 29 dk sürmektedir. Bölgesel tren Pulman vagon bilet ücreti Tam 11 TL dir.

Çerkezköy bilet ne kadar?

İstanbul Çerkezköy Otobüs Bileti 29 TL'den Başlıyor - obilet.com.

İstanbul Edirne arası nasıl gidilir?

D-100 karayolu ve TEM Otoyolu ile İstanbul'a bağlanan şehre diğer illerden de düzenli otobüs seferleri ile ulaşmak mümkünüdür. İstanbul Edirne arası yaklaşık 238 kilometredir. Özel aracınızla İstanbul'dan Edirne'ye ortalama 2,5 saatte ulaşabilirsiniz.

İstanbul Çorlu trenle kaç saat?

Halkalı – Çorlu arası Tren yolu mesafesi 113 Km olduğundan Bölgesel Trenleri ile tren yolculuğu yaklaşık, 1 saat 50 dakika sürmektedir, Halkalı-Çorlu tren yolculuk süresi aktarmalı veya aktarmasız oluşuna, diğer İstasyonlara Uğramalı veya ekspres seferlere, Yolcu yoğunluğuna, tren arızalarına, Halkalı – Çorlu tren ...

Lüleburgaz Halkalı tren kaç saat?

Bu yolculuk 157 km olup yaklaşık 2 saat 34 dk sürmektedir. Bölgesel Tren Pulman vagon Tcdd bilet fiyatı Tam 20,00 TL dir. Halkalı'dan İlk tren 18:00 saatinde hareket etmektedir. Lüleburgaz'dan ise ilk tren 08:54 saatinde hareket etmektedir.

Edirne'ye otobüs bileti kaç para?

En ucuz İstanbul - Edirne otobüs bileti 70,00 TL'dir.