Genç Komek Yaz Okulu nedir?

İçindekiler:

  1. Genç Komek Yaz Okulu nedir?
  2. Genç Komek te hangi dersler var?
  3. Genç Komek hangi dersler var?
  4. Konya KOMEK Kayıtları 2020 ne zaman başlıyor?
  5. KOMEK konya kursları ne zaman başlıyor?

Genç Komek Yaz Okulu nedir?

Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu, bu yaz çevrimiçi ve çevrimdışı eğitimlerle tüm dünyadan 1 milyon öğrenciye Türkçe, İngilizce ve Arapça eğitim verecek. ... Aynı zamanda dünyanın her yerinden öğrencilere Türkçe, İngilizce ve Arapça olarak çevrimdışı eğitimler de verilecek.

Genç Komek te hangi dersler var?

Genç KOMEK Yaz Okulu'nda; Kur'an-ı Kerim'i Düzgün ve Güzel Okuma, Arduino, Sketchup ile Modelleme, Yazarlık Becerileri, Dijital Resim, Resim, İhtisas Müzik Bağlama ve İhtisas Müzik Gitar gibi ihtisas kurslarına kayıt olan öğrencilere seçtikleri branşlarda seviye belirleme sınavı ile yerleştirme yapıldı.

Genç Komek hangi dersler var?

Genç KOMEK Yaz Okulunun uzaktan eğitim formatında çevrimiçi olarak evlere misafir olacağının müjdesini veren Başkan Altay, yaz tatilinde öğrencileri Kur'an-Kerim, Değerler Eğitimi, El Sanatları, Resim, Müzik, Kağıt Telkari, İngilizce, Arapça, İşaret Dili, Kodlama ve Pratik Mutfak dersleriyle buluşturacaklarını belirtti ...

Konya KOMEK Kayıtları 2020 ne zaman başlıyor?

Yeni dönem kayıtları 18-31 Ocak tarihleri arasında www.konya.bel.tr ve www.komek.org.tr adreslerinden yapılacak. Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarının (KOMEK) yeni dönem kayıtları 18 Ocak'ta başlıyor.

KOMEK konya kursları ne zaman başlıyor?

itibariyle başlayacak olan KOMEK güz dönemi kayıtları, www.komek.org.tr adresi üzerinden yapılacak. Kayıt için aşağıdaki 16 maddenin onaylanması gerekiyor. 1- Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'na bağlı olan KOMEK'te tüm kurslar ücretsizdir.