Soyulan Yüz Maskesi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Soyulan Yüz Maskesi nasıl yapılır?
  2. Yüzün pul pul dökülmesine ne iyi gelir?
  3. Maske kıllanma yapar mı?
  4. Evde yüz temizleme maskesi nasıl yapılır?

Soyulan Yüz Maskesi nasıl yapılır?

Isıya dayanıklı bir kaseye 4 yemek kaşığı taze portakal suyu koyun. 2 yemek kaşığı tatlandırılmamış jelatin tozunu portakal suyuna ekleyin. Kasedeki suyu ısıtarak; jelatin tozu tamamen eriyene kadar sürekli karıştırın. Karışımın soğumasını bekleyin ve daha yüzünüze uygulayın.

Yüzün pul pul dökülmesine ne iyi gelir?

Pul pul dökülen cildinizi nemlendirmek ve yatıştırmak için zeytinyağı doğal bir nemlendirici görevi görür. Cildinizi besleyen yağ asitlerini yanı sıra içeriğindeki E vitamini ile kuruluk ve pul pul dökülmeleri durdurur. Süt ile cildinizi nemlendirebilir ve ölü cilt hücrelerinin ciltten uzaklaşmasını sağlayabilirsiniz.

Maske kıllanma yapar mı?

"Özellikle yeni tıraş olmuş erkeklerde pamuk katkısı olan maskeler fazla tüylenme yapabiliyor. Bu da bir süre sonra kaşınmaya ve ister istemez yüzde dokunmamamız gereken yerlere temasa neden olabiliyor.

Evde yüz temizleme maskesi nasıl yapılır?

Hazırlanışı: Küçük bir kaseye bir yemek kaşığı süzme yoğurt alın. İnce bir tabaka şeklinde yüzünüze sürün. 20 dakika boyunca bekletin ve ardından soğuk suyla yıkayın. Alternatif olarak: 1 yemek kaşığı süzme yoğurtun içine taze sıktığınız portakal suyunu ekleyin ve 5 dakika boyunca yüzünüzde bekletin.