Burdur ili hangi illere yakın?

İçindekiler:

  1. Burdur ili hangi illere yakın?
  2. Burdur merkez nasıl bir yer?
  3. Burdur deniz var mı?
  4. Bucakta ne yapılır?
  5. Bucak nasıl bir yer?
  6. Yeşilova nasıl bir yer?
  7. Bucak ilçesi nereye bağlı?
  8. Bucak nüfusu kaç olmalı?
  9. Burdur Bucak nüfusu kaç?
  10. Aglasun nerenin ilçesi?
  11. Bucak Köyü nerede?
  12. Bucak kaç köyü var?
  13. Burdur Bucak hangi boydan?
  14. Antalya Burdur Bucak arası kaç kilometre?
  15. Bucak Salep nereden alınır?
  16. Burdur Bucak arası kaç kilometredir?
  17. Bucak istanbul arası kaç km?
  18. Bucak Korkuteli arası kaç kilometre?
  19. Denizli Burdur Bucak arası kaç kilometre?
  20. Burdur Denizli arası kaç kilometre?
  21. Isparta Denizli arası kaç saat otobüsle?
  22. Denizli Isparta Eğirdir arası kaç km?

Burdur ili hangi illere yakın?

Akdeniz Bölgesi'nde yer alan Burdur Güneybatı Anadolu'nun “Göller Bölgesi” olarak tanımlanan kısmındadır. Kuzeyinde Ispartave Afyon ile komşu olan Burdur'un batısında Denizli, güney batısında Muğla, güneyinde ise Antalya illeri bulunmaktadır.

Burdur merkez nasıl bir yer?

Burdur her ne kadar Akdeniz Bölgesi'ne yakın durumda olsa da, Akdeniz ile arasındaki yükseltilerden dolayı Akdeniz değil, karasal iklim görülen bir şehirdir. Bundan dolayı yazlar ne kadar sıcak olsa da kışları çok soğuk ve yağışlıdır.

Burdur deniz var mı?

Akdeniz Bölgesi'nde yer alan Burdur, denize kıyısı olmayan oldukça engebeli coğrafi alana sahip bir ilimizdir. İlin %61'i dağlık arazidir. Burdur deniz seviyesinden 950 metre yükseklikte yer almaktadır. Göller Yöresi'nde yer alan Burdur'un nüfusu yaklaşık 260.

Bucakta ne yapılır?

Bucak bölgesinde mutlaka ziyaret edilmesi gereken gezilecek yerler şunlar:

  • Incir Hanı
  • Oğuzhan Kent Ormanı
  • Kremna Antik Kenti.

Bucak nasıl bir yer?

Bucak, Burdur iline bağlı bir ilçedir. Kuzeyinde Ağlasun ve Çeltikçi ilçeleri, batısında Kemer ilçesi, kuzeybatısında Burdur merkez, güneyinde Antalya İli, doğusunda Isparta İli ile çevrilidir. İlçenin yüzölçümü 1.

Yeşilova nasıl bir yer?

COGRAFI KONUM: Yeşilova, Güneybatı Anadolu'da Göller bölgesinde olup, Burdur İli merkezinin batısına düşmektedir. İlçe doğusunda Burdur İli, batısında Acıpayam İlçesi, güneyinde Karamanlı İlçesi, kuzeyinde ise Denizli İli Çardak İlçesi ve Afyon İli Başmakçı İlçesi ile çevrilidir. Yüzölçümü 1351 km2'dir.

Bucak ilçesi nereye bağlı?

Bucak, Türkiye'nin güneyindeki Akdeniz Bölgesinde bulunan Burdur ilinin yaklaşık 65 bin nüfuslu bir ilçesidir.

Bucak nüfusu kaç olmalı?

Bucak nüfusu 2020 yılına göre 65.

Burdur Bucak nüfusu kaç?

Bucak nüfusu 2019 yılına göre 65.

Aglasun nerenin ilçesi?

Ağlasun ilçesi bağlı bulunduğu Burdur iline 35 km mesafede bulunan ve etrafı dağlarla çevrili bir ilçedir. Akdeniz bölgesinde yer alan Burdur ilimizin bir ilçesi olan Ağlasun, şimdilerde yaklaşık olarak 9 bin civarında bir nüfusu ve 105 yılı itibariyle MHP'den seçilmiş bir belediye başkanı bulunmaktadır.

Bucak Köyü nerede?

Bucak Köyü İzmir ilinde yer almakta olup, Ödemiş Köyleri semtinde bulunan Bucak Köyü Ödemiş ilçesine bağlıdır.Bucak Köyü haritası konumu ise 38° 13' 54.

Bucak kaç köyü var?

1.

Burdur Bucak hangi boydan?

"Bucak" Adının Kaynağı Bu bölgeye yerleşenler Oğuz boyuna mensup olduğu için “Oğuzhan köyü” olarak da adlandırılmıştır. İstiklal Savaşı (1919- 1923) sırasında “Oğuzhan” adıyla bir nahiye teşkilatı kurulmuştur.

Antalya Burdur Bucak arası kaç kilometre?

Antalya Bucak arası mesafe : 87 kilometre. Antalya Bucak arası süre : 1 saat 28 dakika. Aşağıdaki bölümlerden Antalya Bucak arası yol haritasına ulaşabilir, Antalya noktasından Bucak ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

Bucak Salep nereden alınır?

Bizim önerimiz bucak salebi nereden alınır için tozsalep.com (Otağ Doğal Toz Salep) dir. Bucak ta yer alan Otağ Doğal firması güvencesi ile gerçek bucak toz salebi isteyenlerin doğru adresidir.

Burdur Bucak arası kaç kilometredir?

Burdur Merkez Burdur Bucak arası mesafe : 47 kilometre. Burdur Merkez Burdur Bucak arası süre : 50 dakika. Aşağıdaki bölümlerden Burdur Merkez Burdur Bucak arası yol haritasına ulaşabilir, Burdur Merkez noktasından Burdur Bucak ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

Bucak istanbul arası kaç km?

İstanbul Bucak, Burdur arası mesafe : 640 kilometre. İstanbul Bucak, Burdur arası süre : 9 saat 6 dakika. Aşağıdaki bölümlerden İstanbul Bucak, Burdur arası yol haritasına ulaşabilir, İstanbul noktasından Bucak, Burdur ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

Bucak Korkuteli arası kaç kilometre?

Bucak Korkuteli, Antalya arası mesafe, Bucak Korkuteli, Antalya yol haritası, Bucak Korkuteli, Antalya kaç saat kaç km. Bucak Korkuteli, Antalya arası mesafe : 63 kilometre.

Denizli Burdur Bucak arası kaç kilometre?

Burdur Bucak Denizli Arası Kaç Km Nasıl Gidilir
UlaşımMesafeSüre
Araç Yolculuğu186 Km2 saat,28 dakika
Uçak Yolculuğu-- Km-- dakika

Burdur Denizli arası kaç kilometre?

DENİZLİ ile BURDUR arası mesafe 150 kilometredir.

Isparta Denizli arası kaç saat otobüsle?

Isparta - Denizli Popüler Otobüs Seferlerinin Bilet Fiyatları Isparta - Denizli Arası Otobüsle Kaç Saat: 2 Saat 34 Dakika. Isparta - Denizli Arası Otobüs Firmalarının En Ucuz Fiyatlı Seferleri obilet.com'da. Tüm Firmaların Isparta - Denizli Otobüs Biletlerini Karşılaştırmak için obilet.com!

Denizli Isparta Eğirdir arası kaç km?

Denizli Eğirdir ısparta arası mesafe, Denizli Eğirdir ısparta yol haritası, Denizli Eğirdir ısparta kaç saat kaç km. denizli eğirdir ısparta arası mesafe : 188 kilometre.