Kadın sığınma evine kimler başvurabilir?

İçindekiler:

  1. Kadın sığınma evine kimler başvurabilir?
  2. Kadın sığınma evlerinde cep telefonu yasak mı?
  3. Izmir buca kadın sığınma evi nerede?
  4. Konya kadın Sığınma Evi Nerede?
  5. Izmir'de kaç tane kadın sığınma evi var?
  6. Ankara'da kadın Sığınma Evleri nerede?

Kadın sığınma evine kimler başvurabilir?

Kadın sığınma evleri, eşinden şiddet gören kadınların kalabilecekleri, devlet tarafından korunma altına alındıkları yerlerdir. Fiziksel ya da psikolojik baskı fark etmeksizin şiddet gören tüm kadınlara açıktır. Başvuru için herhangi bir yönlendirme ihtiyaç duyulmaz.

Kadın sığınma evlerinde cep telefonu yasak mı?

Türkiye'de şiddete maruz kalan kadınların gidebileceği 145 kadın sığınma evi var. Ancak bazı kadınlar, sığınma evlerindeki katı kurallardan rahatsız. ... Ancak bazı kadınlar, sığınma evlerindeki katı kurallardan rahatsız. Örneğin sığınma evlerinde cep telefonu kullanmak yasak, dışarı da izinle çıkılabiliyor.

Izmir buca kadın sığınma evi nerede?

Kadın Danışma Merkezi ve Kadın Sığınma Evi'ne, SOSYAL PROJELER MERKEZİ KÜLTÜRPARK LOZAN KAPISI GİRİŞİ NO: 50 adresinden ve 2 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Konya kadın Sığınma Evi Nerede?

ŞEFKAT-DER KADIN SIĞINMA EVİ - ŞEFKAT KAPISI DERNEĞİ | Birlikler - Vakıflar ve Dernekler | Meram - Saray İşh. K:3. Konya , 0332 351 27 65 Bulurum.com.

Izmir'de kaç tane kadın sığınma evi var?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin sığınma evinin yanı sıra Aliağa, Bayraklı, Karşıyaka, Ödemiş, Urla ilçelerinde sığınma evi var. Bunların toplam sayısı da 6. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı iki Kadın Konukevi de bulunmaktadır.

Ankara'da kadın Sığınma Evleri nerede?

Kadın ve Aile Şube MüdürlüğüKadın Sığınmaevi
Adres:Anafartalar Mh. Atatürk Bulvarı 14/18 Gençlik Parkı Altındağ / ANKARA
Telefon:(0312) 507 3760
1 satır daha