Agridin krem neye iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Agridin krem neye iyi gelir?
  2. Agridin krem fiyatı ne kadar?
  3. Agridin ne demek?
  4. Muscoflex ne için kullanılır krem?
  5. Pain Relief gel nedir?
  6. Muscoflex hangi tedavide kullanılır?

Agridin krem neye iyi gelir?

AGRİDİN MASAJ KREMİ 150 GREklem Ağrıları, Diz Ağrıları, Kireçlenme, Menüsküs, Ayak veTopuk Dikeni , Bitkisel İçerikli Krem, SIRT, BOYUN, DİZ, EL, AYAK ve BACAKLARI RAHATLATMAYA YARDIMCIOLMAK İÇİN UYGULANIR. Bireysel kullanım, Spor salonu, Fizyoterapi merkezi, SpaSalonu gibi yerlerde kullanıma uygundur.

Agridin krem fiyatı ne kadar?

Agridin Krem 150 gr son 6 aylık fiyat değişim grafiği Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 68,00 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 55,00 TLŞu Andaki Fiyat: 55,00 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en ucuz fiyatı!

Agridin ne demek?

Kronik ağrı problemlerinde kullanılan, ilk kullanımdan itibaren ağrı dindiren bir kremdir. En iyi tercih sebebi Doğal olarak ağrıyı dindirir.

Muscoflex ne için kullanılır krem?

MUSCOFLEX, tiyokolşikosid etkin maddesini içerir. 30 g'lık alüminyum tüp içinde 75 mg etkin madde bulunur. MUSCOFLEX esas olarak kas gevşetici etkinliğe sahiptir. Tiyokolşikosid, ağrılı kas spazmlarının semptomatik tedavisi amacıyla kullanılır.

Pain Relief gel nedir?

Konicare eklem ağrı giderici masaj jeli kas ağrıları, eklem ağrıları, sırt ve omurga ağrıları gibi problemlerle ve kas yanmaları ile başa çıkabilir.

Muscoflex hangi tedavide kullanılır?

MUSCOFLEX esas olarak kas gevşetici etkinliğe sahiptir. MUSCOFLEX, yetişkinlerde ve 16 yaştan itibaren ergenlerde ani ortaya çıkan omurilik kaynaklı ağrılı kas kasılmalarının ek tedavisinde kullanılır.