Ostenil plus neye iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Ostenil plus neye iyi gelir?
  2. Ostenil Plus ne kadar?
  3. Artiaid Plus 60 mg ne işe yarar?
  4. High Hyalplus nedir?
  5. Eklem iğnesi nasıl yapılır?
  6. High Hyalplus ne işe yarar?
  7. Alsavin iğnesi ne işe yarar?

Ostenil plus neye iyi gelir?

OSTENIL® PLUS kullanıma hazır şırınga, fermentasyon yoluyla elde edilmiş 40 mg Sodyum Hyaluronat içerir. Diz eklemi ve diğer sinoviyal eklemlerdeki dejeneratif ve travmaya bağlı değişiklikler sonucu ortaya çıkan ağrı oluşması ve hareket yeteneğinin kısıtlanması durumlarında bu şikâyetleri gidermek için kullanılır.

Ostenil Plus ne kadar?

OSTENİL PLUS Kullanıma Hazır Şırınga 40 mg/2 ml 1x2 ml'lik kullanıma hazır enjektör
Perakende Satış Fiyatı :689.00 TL
Barkod :4028694000294
Fiyat geçerlilik tarihi :01.02.2021

Artiaid Plus 60 mg ne işe yarar?

Diz eklemi, diğer sinovial eklemler, travma sonrasında veya dejeneratif tutulma nedeniyle eklemlerde hareket kabiliyetinin azalması veya ağrıların başlaması durumunda, viscoelastiteyi sağlamak adına, eklemlere fizyolojik özelliklerini yeniden kazandıran yılda tek doz uygulama kolaylığı ile çapraz bağlı Hyaluronik Asit.

High Hyalplus nedir?

High Hyalplus, diz kireçlenmelerinin tedavisi ve ağrıların giderilmesinde kullanılan bir ilaçtır. Bu ilaçla eklemlerde kaybolan veya zorlaşan hareket kabiliyeti yeniden kazandırılmayı amaçlanmıştır.

Eklem iğnesi nasıl yapılır?

Tedavinin uygulandığı bölge ince bir iğneyle uyuşturulur. Özel iğne ile eklem içi enjekte işlemi başlar ve bu işlem sırasında özel bir cihazla bölge sürekli görüntülenir. İşlem yapılan yere, iğne sayesinde zayıf elektrik verilir. Bu sırada hasta tedavinin uygulandığı bölgede hafif bir şekilde atma ve elektrik hisseder.

High Hyalplus ne işe yarar?

Bu ilaçla eklemlerde kaybolan veya zorlaşan hareket kabiliyeti yeniden kazandırılmayı amaçlanmıştır. High Hyalplus, eklem, kıkırdak ve bağlarda yağlayıcı etki göstererek sinoviyal sıvının viskositesini ve esnekliğini geri kazandıran bir iğnedir.

Alsavin iğnesi ne işe yarar?

Eklem içi enjeksiyonlar, eklemin içine direk olarak bir enjektör yardımı ile yapılan uygulamadır. Alsavin One (%2.0) etken maddeyi direk olarak eklem içine uygulayarak. ağrıyı hafifletmeyi amaçlamaktadır.