Goc idaresinden nasıl randevu alırım?

İçindekiler:

  1. Goc idaresinden nasıl randevu alırım?
  2. Ikamet izin randevusu nasıl alınır?
  3. Yabancılar için ikamet izni nasıl alınır?
  4. Yabancılar Şubesinden randevu nasıl alınır?
  5. Yabancı uyruklu türkiyede ne kadar kalabilir?

Goc idaresinden nasıl randevu alırım?

Göç idaresi randevusu oluşturmak için www.gochizmetleri.com adresimiz üzerinde form doldurabilir ya da 0850 532 13 21 numaraları çağrı merkezimiz üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz.

Ikamet izin randevusu nasıl alınır?

İkamet izni nasıl alınır? e-İkamet.goc.gov.tr üzerinden online başvuru yapıldıktan sonra seçilen randevu gününde istenen belgeler ile randevuya gitmek gerekmektedir, başvuru ilgili İl Göç İdaresi tarafından olumlu olarak değerlendirildikten sonra kişinin ikamet izni kartı belirtmiş olduğu adrese gönderilir.

Yabancılar için ikamet izni nasıl alınır?

Oturma izni, yabancının ikamet edeceği ilde yer alan Göç İdareleri'ne başvurularak alınır. Başvurular uzman danışmanlarımız tarafından online ortamda yapılır. Randevu belgesi ve diğer gerekli belgeler hazırlanır ve yabancı randevu günü belgelerini Göç İdaresi memuruna teslim eder.

Yabancılar Şubesinden randevu nasıl alınır?

İL GÖÇ İDARESİ'den randevu almak için; goc.gov.tr internet sayfasındaki e-ikamet uygulamasına gsm numarası veya e-mail kullanarak ilk kez başvuru seçeneği seçilerek giriş yapılmalıdır. Oturma izni başvuru formu eksiksiz ve doğru olarak doldurulmalıdır.

Yabancı uyruklu türkiyede ne kadar kalabilir?

Türkiye'ye gelen yabancılar 180 gün içerisinde 90 güne kadar ikamet izni almadan kalabilmektedir. Ancak bu süreden daha fazla kalmak isteyen yabancıların kalış amaçlarına göre ikamet tezkeresi almaları zorunludur.