Iş Bankası kredili Mevduat Hesabı nedir?

İçindekiler:

  1. Iş Bankası kredili Mevduat Hesabı nedir?
  2. Kredili Mevduat Hesabı nasıl kullanılır?
  3. Iş bankasında ek hesap nasıl kapatılır?
  4. Iş bankasi döviz hesabi nasil açilir?
  5. Iş bankası KMH nasıl kapatılır?
  6. Ek hesabı kimler açabilir?

Iş Bankası kredili Mevduat Hesabı nedir?

Ek Hesap, diğer adıyla kredili mevduat hesabı (KMH) olarak da bilinen, vadesiz mevduat hesabınıza bağlı çalışan bir tür kredi ürünüdür. Vadesiz hesabınızda bulunan tutardan daha fazla paraya ihtiyacınız olduğunda Ek Hesap'ınız devreye girerek sizi rahatlatır.

Kredili Mevduat Hesabı nasıl kullanılır?

Kredili Mevduat Hesabı ATM ve Alışverişte Nasıl Kullanılır? Hesabınızda para olmadığı takdirde ATM üzerinden belirlenen limit dahilinde para çekebilirsiniz. Alışveriş esnasında ise pos cihazına kartınızı okutarak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Iş bankasında ek hesap nasıl kapatılır?

İş Bankası Ek Hesap Nasıl Kapatılır? Ek hesap kapatma talebinde bulunmadan önce hesabınıza ait borcunuzun kalmaması gerekiyor. Yani hesabınızın artıda olması durumunda kapatma talebinde bulunabilirsiniz. Kapatma işlemini müşteri hizmetlerine ulaşarak veya banka şubeleri üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Iş bankasi döviz hesabi nasil açilir?

Vadesiz döviz tevdiat hesabınıza İşCep, İnternet Şubemiz, Bankamatiklerimiz veya Telefon Şubemiz aracılığıyla işlem yapabilirsiniz. Bankamızda bir TL mevduat hesabınız varsa vadesiz döviz tevdiat hesabınızı şubeye gitmeye gerek kalmadan İşCep, İnternet Şubemiz veya Telefon Şubemiz aracılığıyla kendiniz açabilirsiniz.

Iş bankası KMH nasıl kapatılır?

İş Bankası Ek Hesap Kapatma İşlemi 3 Şekilde Yapılabilir:
  1. İşCep › Krediler › Ek Hesaplarım › Kapatma.
  2. İnternet Şubesi › Kredilerim › Ek Hesap › Kapatma.
  3. ATM › Ana Menü › Diğer İşlemler › Başvurular › Hesap Kapat › Ek Hesap.

Ek hesabı kimler açabilir?

Kredili mevduat hesabı olarak da adlandırılan ek hesap, bankaya başvurmanız ile anında açılır. Maaş hesabı olan kişiler için otomatik olarak tanımlanırken, istenilen bankada hesabı olmayan kullanıcıların başvuruda bulunarak yeni bir hesap üzerinden işlemlerini tamamlaması gerekiyor.