Oppo Reno 3 özellikleri nedir?

İçindekiler:

  1. Oppo Reno 3 özellikleri nedir?
  2. Oppo Reno 3 Serisi kaç para?
  3. Oppo Reno 3 ne zaman?
  4. Oppo Reno 3 kac kamera?
  5. Oppo Reno 2Z su geçirir mi?
  6. Oppo Reno 3 Kamerası nasıl?
  7. Oppo Reno 3 hızlı şarj özelliği var mı?
  8. OPPO Reno 2Z suya dayanıklı mı?

Oppo Reno 3 özellikleri nedir?

6.4 inç genişliğindeki AMOLED ekranı ile son derece akıcı bir telefon kullanımı sağlayan Oppo Reno 3, oyun ve multimedya deneyimlerinizi iyileştiriyor. 10 piksel çözünürlüğe sahip ekranı, Full HD+ görüntü kalitesi ile benzersiz renkler eşliğinde telefon kullanımını mümkün kılıyor. 408 PPI piksel yoğunluğu ...

Oppo Reno 3 Serisi kaç para?

Reno 3 serisi, 1 GB dahili hafıza seçeneklerine sahip standart ve Pro akıllı telefon modellerine sahip. Fiyatlar da bu iki modelin fonksiyonlarına ve özellikle depolama alanlarına göre değişiklik gösteriyor. Bu anlamda, Oppo Reno 3 fiyat aralığı 4.000-6.000 TL olarak belirlenmiş.

Oppo Reno 3 ne zaman?

Oppo'nun merakla beklenen ve fotoğraf ve donanım noktasında dikkatleri üzerine çeken yeni akıllı telefonu Reno 3 Pro, 6 Mayıs itibariyle Türkiye'de satışa sunulacak.

Oppo Reno 3 kac kamera?

48 MP arka kamerası ve 44 MP ön kamerasıyla fark yaratıyor; OPPO Reno 3 yakın bakış Orta üst segment telefon sahibi olmayı düşünenleri hedef alan OPPO Reno 3, başarılı ekranı, dörtlü kamera sistemi ve şık tasarımıyla pazara iddialı geliyor.

Oppo Reno 2Z su geçirir mi?

Tıpkı Reno 2 gibi Oppo Reno 2Z de suya ve toza dayanıklı bir gövdeye sahip değil. Bunu da bir not olarak vermeden geçmeyelim. Kutudan çıkan suni deri kılıf da oldukça kaliteli.

Oppo Reno 3 Kamerası nasıl?

Oppo Reno 3′ ün kamera deneyi oldukça tatmin edici. Hem fotoğrafların hem de videoların sonuçları kameraların gerçekten başarılı olduğunu gösteriyor. F / 1.79 açıklığa sahip olan 48 MP kamera, dikkatli detaylar ve oldukça doğru renklerle kaliteli fotoğraflar sağlayabiliyor.

Oppo Reno 3 hızlı şarj özelliği var mı?

Öte yandan Reno3, hızlı şarj olabilen bir telefon. VOOC hızlı şarj 3.0 özelliği ile telefonu dakikalar içinde tam kapasite şarj edebiliyorsunuz. Telefon 30W hızlı şarj desteği gösteriyor, ancak kutusunda 20W'lık şarj adaptörü bulunuyor.

OPPO Reno 2Z suya dayanıklı mı?

Tıpkı Reno 2 gibi Oppo Reno 2Z de suya ve toza dayanıklı bir gövdeye sahip değil. Bunu da bir not olarak vermeden geçmeyelim. Kutudan çıkan suni deri kılıf da oldukça kaliteli.