Cankurtaran dinlenme tesisi nerede?

İçindekiler:

  1. Cankurtaran dinlenme tesisi nerede?
  2. Cankurtaran a nasıl gidilir?
  3. Can kurtarma nedir?
  4. Cankurtaran gorevleri nelerdir?
  5. Cankurtaran kaç para alır?

Cankurtaran dinlenme tesisi nerede?

Cankurtaran Sosyal Tesisleri – Fatih / İstanbul Fatih'in en güzel köşelerinden birinde, tarih ve doğayla iç içe Fatih Belediyesi Cankurtaran Sosyal Tesisleri. Harikulade deniz ve boğaz manzaralı tesisimiz, zengin menüsü, kaliteli hizmet anlayışı, güler yüzlü personeli ile tüm İstanbullulara hizmet vermektedir.

Cankurtaran a nasıl gidilir?

Üsküdar'dan Marmaray ile Sirkeci durağında indikten sonra tramvay çıkışından çıkıp sahile doğru yürüdüğünüzde yolun karşısına geçmeden sağ taraftaki otobüs durağından BN1 ya da BN2 numaralı otobüslerden herhangi birine binip Akbıyık durağında indiğinizde Cankurtaran Sosyal Tesisleri'ne ulaşabilirsiniz.

Can kurtarma nedir?

Kurtarıcı karadan, elini, ceketini, pantolonunu uzatmak, uzunca bir sopa veya can kurtarma simidi veya topu atmak suretiyle kazazedeye ulaşır. Bir insanın herhangi bir şeyi alıp, anında kazazedeye uzatması da kurtarmaya yardımcıdır.

Cankurtaran gorevleri nelerdir?

Cankurtaranlar, plaj ve havuzlarda güvenliği sağlayan ve aynı zamanda arama kurtarma çalışmalarına katılarak olası durumlarda ilk müdahaleyi yapan kişilerdir. Boğulma tehlikesi durumlarında kalp masajı ya da suni teneffüs gibi hayat kurtarıcı hamleleri yapmak onun görevidir.

Cankurtaran kaç para alır?

Cankurtaranlar çalıştıkları yere ve sezona göre farklı maaşlar alabilir. Fakat ortalama aylık kazançları 40 arasında değişim gösterebiliyor.