Hidroid krem nedir?

İçindekiler:

  1. Hidroid krem nedir?
  2. Arnica jel krem ne işe yarar?
  3. Hirudoid forte jel hamilelikte kullanılır mı?
  4. Arnica nelere iyi gelir?
  5. Fenistil yaraya sürülür mü?
  6. Fenistil jel krem ne işe yarar?

Hidroid krem nedir?

HİRUDOİD®, pıhtı oluşumunu engelleyen, oluşan pıhtıyı eriten ve yangıyı önleyen bir ajandır. HİRUDOİD®, kutuda, plastik burgulu kapaklı, içi sarı laklı, 40 g krem içeren, beyaz, metal tüp ambalajlarda sunulur. Karakteristik kokulu, beyaz veya açık bej renkli, emülsiyon şeklinde bir kremdir.

Arnica jel krem ne işe yarar?

Organik kalendula içerikli Arnica Jel, canlandırıcı ve nemlendirici etkisi sayesinde bebeklerin şişliklerini ve morluklarını yatıştırır. Küçük darbeler veya düşmeler sonucu tahriş olmuş cildi anında rahatlatır.

Hirudoid forte jel hamilelikte kullanılır mı?

Mukopolisakkarit polisülfatın hamilelerde haricen kullanıldığı zaman doğmamış bebek üzerine zarar verici etkileri olduğuna dair bildiri yoktur. Tedaviniz sırasında hamile olduğunuzu fark ederseniz hemen doktorunuza veya eczacınıza danışınız. İlacı kullanmadan önce doktorunuza veya eczacınıza danışınız.

Arnica nelere iyi gelir?

Arnika, yaralanma sonrası başvurulması gereken ilk bitkidir. Acı, çarpma sonrası şişlikler, bereler ve burkulma için arnika merhemleri, yağları, jelleri ve kremleri yaygın olarak kullanılan harici bitkisel ilaçlardır.

Fenistil yaraya sürülür mü?

FENSTL 30 g'lık tüpler ile kullanıma sunulmaktadır. FENSTL, o ltihabi olmayan cilt hastalıklarına (dermatoz) bağlı kaşıntılar, o Döküntü (ürtiker), o Böcek ısırmaları, o Güneş yanıkları ve yüzeysel hafif yanıklarda kullanılır.

Fenistil jel krem ne işe yarar?

uygulandığında birkaç dakika içinde kaşıntı ve iritasyonu geçirir. FENSTL 30 g'lık tüpler ile kullanıma sunulmaktadır. FENSTL, o ltihabi olmayan cilt hastalıklarına (dermatoz) bağlı kaşıntılar, o Döküntü (ürtiker), o Böcek ısırmaları, o Güneş yanıkları ve yüzeysel hafif yanıklarda kullanılır.