Fön makinesi uçağa alınır mı?

İçindekiler:

  1. Fön makinesi uçağa alınır mı?
  2. Uçakta Yazıcı taşınır mı?
  3. Uçağa ne almazlar?
  4. Uçakta traş köpüğü yasak mı?

Fön makinesi uçağa alınır mı?

Evet, el bagajında telefon, laptop, tablet, saç kurutma makinesi, düzeleştirici, saç maşası, kamera, seyahat ütüsü ve elektrikli tıraş makinesi dâhil olmak üzere birçok elektronik cihaza izin verilir.

Uçakta Yazıcı taşınır mı?

Seyir yüksekliğine ulaşılması sonrası kullanımı her zaman yasak olan cihazlar: Cep telefonları (istisnai durumlarda, kaptanın izni gerekmektedir) Radyo frekansı ile çalışan cihazlar (telsiz vb) Her türlü yazıcı veya alıcılar (TV/radyo,taşınabilir müzik setleri, GPS vb)

Uçağa ne almazlar?

Uçakta el bagajında yasak olan şeyler neler, gördük. ... Kayıtlı bagaj da denen uçak altı bagajlarında havai fişek, el bombaları, maytap, asitler, alkaliler, sıkıştırılmış gazlar, her türlü patlayıcı-yanıcı madde yasak. Bunların dışındaki eşyalarınızı uçağın altında nereye isterseniz götürebilirsiniz.

Uçakta traş köpüğü yasak mı?

İçindeki miktara bakılmaksızın kabı 100 ml'den büyük ürünler uçak içine kabul edilmeyecektir. Kısıtlamaya tabi maddeler; ... Traş köpükleri, deodorantlar, diş macunu dahil her türlü macun kıvamındaki maddeler. Reçel, bal, yoğurt, pekmez ve salça gibi tam katı halinde olmayan yiyecekler.