Katılım sigorta nedir?

İçindekiler:

  1. Katılım sigorta nedir?
  2. Internet bankacılığından trafik sigortası yapılır mı?
  3. Kuveyt Türk bes nedir?
  4. Neova konut sigortası neleri kapsar?
  5. Primli kredi Hayat Sigortası nedir?
  6. Kredi Hayat Sigortası Nedir?

Katılım sigorta nedir?

Ülkemizde Katılım Sigortası ismiyle anılan Tekâfül, yardımlaşma usulüyle yapılan karşılıklı sigortadır. Katılım sigortacılığı; değişik fertlerin birleşerek, içlerinden zarara maruz kalan katılımcıların zararının tazmin edilmesi üzerine yaptıkları bir yardımlaşmadır.

Internet bankacılığından trafik sigortası yapılır mı?

Sigortanızı Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet Bankacılığı veya Garanti BBVA şubelerinden kolayca yaptırabilir, başvuru formu aracılığı ile başvurunuzu yapabilirsiniz.

Kuveyt Türk bes nedir?

Bireysel Emeklilik Sistemi (BES), mevcut kamu sosyal güvenlik sistemine ek olarak bireylere emeklilik döneminde gelir sağlamayı amaçlayan özel bir tasarruf sistemidir. Tamamen gönüllü katılım esasına dayalı bu sistem, devlet tarafından devlet katkısı ile de desteklenir.

Neova konut sigortası neleri kapsar?

Kiracı ya da ev sahibi olmanız hiç fark etmez, Neova Konut sigortanız var ise eviniz ve eşyalarınız aşağıda yazılı tüm risklere karşı güvence altında.
  • Yangın, Yıldırım, İnfilak,
  • Eşya için Hırsızlık,
  • Bina Sabit Tesisat için Hırsızlık,
  • Grev, Lokavt, Kargaşalık, Halk Hareketleri, Kötü Niyetli Hareketler ve Terör,
Daha fazla öğe...

Primli kredi Hayat Sigortası nedir?

Kredi Hayat Sigortası, kredi süresi boyunca kullanılan ve kredi tutarı kadar vefat teminatı sunan bir sigorta sözleşmesidir. Sigorta süresi içerisinde hayatını kaybeden sigortalının bankaya olan borcu sigortacı tarafından ödenir. Böylece vefat eden sigortalının borçlu kalma ihtimali ortadan kalkar.

Kredi Hayat Sigortası Nedir?

Kredili Hayat Sigortası, bireysel kredi kullanan müşterilerimizin yaşam kaybı veya tam ve daimi maluliyet durumunda kredi borcunu teminat kapsamında güvence altına alan sigortadır. Borç kapatıldıktan sonra varsa kalan tutar ailenize veya sevdiklerinize ödenir.