Kadınlar için jilet nasıl kullanırım?

İçindekiler:

  1. Kadınlar için jilet nasıl kullanırım?
  2. Satin Care ne demek?
  3. Tıraş kremi mi tıraş jeli mi?
  4. Tıraş jeli nasil kullanilir?

Kadınlar için jilet nasıl kullanırım?

Bacakları, ayak bileklerinden yukarıya doğru tıraş edin. Koltuk altları her yöne doğru tıraş edilebilir; yukarı, aşağı veya yanlara doğru. Bikini bölgesi içinde ilk önce tüyün uzama yönünde (içe doğru) ve ardından son derece yakın bir tıraş için uzama yönünün aksine doğru tıraş olun.

Satin Care ne demek?

Gillette Satin Care Hassas kadın tıraş jeli, hafif bir kokuya sahiptir ve hassas ciltler için özel olarak tasarlanmıştır. Üstün nemlendiriciler, tahriş ve kesiklere karşı tıraş makinesinin mükemmel kaymasını sağlar ve her tıraş olduğunuzda size yumuşak ve pürüzsüz bir cilt sunar.

Tıraş kremi mi tıraş jeli mi?

Tıraş jeli ve tıraş köpüğü arasında kısaca şöyle farklar bulunuyor. Tıraş köpüğü daha hızlı ve durulaması kolay köpük sağlarken; tıraş jeli daha yoğun ve kaygan bir forma sahip. Bize göre iki seçenek de ıslak tıraş ve cilt için ideal değil.

Tıraş jeli nasil kullanilir?

Elinize sıktığınız ürünü yüzünüze masaj yaparak uygulayınız. En iyi sonuç için ,kayganlığı tekrar aktive etmek üzere az miktarda ürünü tekrarlayan vuruşlarla yüzünüze uygulayınız. Gözle temasından kaçınınız,yalnızca haricen kullanım içindir.