Momecon pomad nerelere sürülür?

İçindekiler:

  1. Momecon pomad nerelere sürülür?
  2. Momecon pomat kaç gün kullanılır?
  3. Momecon krem nasıl kullanılır?
  4. Momecon krem burun için kullanılır mı?
  5. Momesalic merhem nerede kullanılır?
  6. Momesalic merhem ne işe yarar?
  7. Momesalic merhem yakar mı?
  8. Mometix kaç yaş için kullanılır?

Momecon pomad nerelere sürülür?

MOMECON, deriye sürülerek kullanılmak üzere hazırlanan, kortizon-tipi bir hormon ilacıdır. Güçlü kortikosteroidler sınıfında yer alır. Bu ilaçlar belirli cilt problemlerinden kaynaklanan kızarıklık ve kaşıntıyı azaltmak amacıyla cildin yüzeyine uygulanır.

Momecon pomat kaç gün kullanılır?

Kremi gözlerinize temas ettirmeyiniz. MOMECON 'u yüzünüze 5 günden fazla sürmeyiniz. Çocuklarda 5 günden uzun süre kullanmayınız. Büyük miktarlarda, vücudun büyük alanını kaplayacak kadar uzun süre kullanmaktan kaçınınız.

Momecon krem nasıl kullanılır?

Günde bir defa deriye birkaç damla damlatılarak uygulanır. MOMECON'u doktorunuz önermediği sürece geniş ya da birbirine temas eden deri (kasık, koltuk altı bölgesi gibi) yüzeylerinde uzun süre kullanmayınız, tedavi edilen deri bölgesini sargı ile ya da başka herhangi bir pansumanla kapatmayınız.

Momecon krem burun için kullanılır mı?

Mometazon furoatın küçük miktarları burun içine püskürtüldüğü zaman, burundaki iltihabı, kaşıntıyı, tıkanıklığı ve hapşırığı gidermeye yardımcı olur.

Momesalic merhem nerede kullanılır?

MOMESALİC, hastalıklı deri bölgesine ince bir tabaka şeklinde sürülerek kullanılır. Her kullanım sonrasında ellerinizi sabunla iyice yıkayınız. “Doktorunuz hastalığınıza bağlı olarak ilacınızın dozunu belirleyecek ve size uygulayacaktır.”

Momesalic merhem ne işe yarar?

Pomattaki diğer bileşen olan salisilik asit ise, kuru ve pul pul olmuş deri plaklarının yerlerinden çıkmasına yardım eder. MOMESALİC, orta ile ağır derecede şiddetli sedef hastalığının tedavisinde kullanılır.

Momesalic merhem yakar mı?

çok dikkatli kullanılması gereken krem. sürüldüğü kısmı hafiften yakıyor ve iyice yumuşatıyor. onun için nemlendirici krem gibi ellerinizin her yerine değil de sadece pullanmış kısımlarına sürmeniz gerekmektedir.

Mometix kaç yaş için kullanılır?

alerjik rinit olarak da bilinir) ve yıl boyu devam eden rinit (burun iltihabı) semptomlarının tedavisinde kullanılır. MOMETİX AQ, erişkinler ve 12 yaş ve üzerindeki adolesanlarda mevsimsel alerjik rinitin profilaksisinde (önlenmesinde) endikedir.