Bosch fırın temizleme modu nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Bosch fırın temizleme modu nasıl yapılır?
  2. Bosch fırın kendini temizleme özelliği nasıl çalışır?
  3. Bosch Ankastre fırın iç camı nasıl temizlenir?
  4. Bosch ankastre fırın çocuk kilidi nasıl kaldirilir?

Bosch fırın temizleme modu nasıl yapılır?

Kendi kendini temizleyen fırın Sadece "Başlat"a basmanız yeterli. Gerisi kendi kendini temizleyen fırın tarafından yapılır. 8 serisi tepsilerimizden, ızgaralarımızdan ve raylarımızdan bazıları korumalıdır ve temizleme işlemi sırasında fırında kalabilir.

Bosch fırın kendini temizleme özelliği nasıl çalışır?

Kendi kendini temizleyen fırın Temizleme işlemiyle fırın 480°C'ye kadar ısınır ve yanmış yağ ve yiyecek kalıntılarını yakar. Sadece küçük bir kül kalır, bu da bir mendil ile temizlenebilir. Kirlenme derecesine bağlı olarak, üç farklı temizleme programı arasından seçim yapabilirsiniz. Sadece "Başlat"a basmanız yeterli.

Bosch Ankastre fırın iç camı nasıl temizlenir?

Fırınınızın camını temizlemek için kolay bir yol arıyor ve fırınınızın lekesiz görünmesini mi istiyorsunuz? Bir cam temizleyicisi ve bir mikrofiber bez kullanmanızı tavsiye ederiz. Eğer inatçı kirlerle uğraşıyorsanız kolay bir şekilde fırın camına püskürtün, bir süre emmesini bekleyin ve silin. Ve işiniz bitti.

Bosch ankastre fırın çocuk kilidi nasıl kaldirilir?

Çocuk kilidi etkinleştirildiğinde gösterge panelinde “CL” ibaresi görünür ve makinenin butonları devre dışı bırakılır. Çocuk kilidini devre dışı bırakmak için açma kapama düğmesine üç ila beş saniye arasında basılı tutun. Bu işlemin ardından bir bip sesi duyacaksınız. Gösterge panelindeki anahtar sembolü de kaybolacak.