KYK kartıyla internetten alışveriş yapılır mı?

İçindekiler:

  1. KYK kartıyla internetten alışveriş yapılır mı?
  2. Ziraat Sanal Kart Güvenli mi?
  3. Genç BankKart hangi tarafı kredi kartı?
  4. Ziraat sanal kart oluşturma nedir?
  5. Ziraat kredi kartımı internet alışverişine nasıl açabilirim?

KYK kartıyla internetten alışveriş yapılır mı?

Her ay kullandığın Harçlık Avans bakiyesi, KYK burs/öğrenim kredisi ödemen içerisinden otomatik olarak tahsil edilir. ... İnternette hem banka kartı hem de kredi kartı özelliği ile 3 boyutlu güvenlik sistemini kullanarak (3D Secure) alışveriş yapabilirsin.

Ziraat Sanal Kart Güvenli mi?

Bankkart'ınıza bağlı olarak oluşturulan, kartınızın fiziki olarak bulunmadığı tüm alışverişlerde kullanabileceğiniz ve Bankkart dünyasının avantajlarından yararlanabileceğiniz Sanal Kart'ınız ile güvenli alışveriş yapabilirsiniz.

Genç BankKart hangi tarafı kredi kartı?

Ziraat Bankasının sunduğu Bankkart ile kredi kartı ve banka kartı tek bir kartta buluşuyor. Kartınızın ön yüzünde kredi kartı numaranız yer alırken, arka yüzünde ise banka kartı numaranız yer alır. POS veya ATM'de yapmanız gereken tek şey, kartınızı taktıktan sonra ekrandan hangi kartınızı kullanacağınızı seçmektir.

Ziraat sanal kart oluşturma nedir?

Sanal kart, İnternet Şube ve Ziraat Mobil aracılığı ile oluşturulabileceği için, Bankamıza ait kredi kartına sahip olmanız, İnternet Şubesi müşterisi olmanız ve kredi kartınızın İnternet Şubeye tanımlı olması gerekmektedir. Yılda en fazla 10 adet Sanal Kart tanımlanabilmektedir.

Ziraat kredi kartımı internet alışverişine nasıl açabilirim?

SMS ile İnternet Alışverişine Nasıl Açılır? (BankKart ve Kredi Kartı)
  1. Telefonunuzun mesajlar bölümüne giriniz.
  2. EONAY yazarak bir adet boşluk bırakın ve internete açmak istediğiniz kredi kartının veya banka kartının son 6 rakamını yazarak 4757'ye SMS gönderebilirsiniz.
Daha fazla öğe...