Amway E vitamini ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Amway E vitamini ne işe yarar?
  2. Amway B vitamini ne işe yarar?
  3. Amway Daily nasıl kullanılır?
  4. B vitamini hapı günün hangi saatinde Alınmalı?
  5. Nutriway Daily ne işe yarar?
  6. Nutriway ne icin kullanilir?
  7. Amway Daily nedir?

Amway E vitamini ne işe yarar?

E vitamini, vücudun serbest radikal oluşumuna karşı savunmasına yardım eden bir antioksidan olarak bilinir. Güçlü D-alfa-tokoferol şeklinde soya yağından elde edilen E vitamini içerir. Buğday tohumu filizinden (işlenmemiş buğday tanesinin 'embriyosu') elde edilen buğday tohumu filizi yağı yağı içerir.

Amway B vitamini ne işe yarar?

B vitaminleri normal enerji verme metabolizmasını destekler, yorgunluğun ve bitkinliğin azaltılmasına yardımcı olur. Nutriway™ Vitamin B Plus güne canlanmış olarak başlamanız ve sekiz saat süreyle enerji seviyelerinizi korumanız için anında B vitaminleri desteği sağlar.

Amway Daily nasıl kullanılır?

  1. ÖNERİLEN KULLANIM ŞEKLİ: Yetişkinler için tercihen yemeklerle birlikte günde 1 tablet alınması önerilir.
  2. TAVSİYE EDİLEN GÜNLÜK PORSİYONU AŞMAYIN. TAKVİYE EDİCİ GIDALAR NORMAL BESLENMENİN YERİNE GEÇMEZ.
  3. ÇOCUKLARIN ULAŞAMAYACAĞI YERDE SAKLAYIN. AĞZI SIKICA KAPALI OLARAK,
  4. SERİN ve KURU BİR YERDE MUHAFAZA EDİN.

B vitamini hapı günün hangi saatinde Alınmalı?

Bazıları uyku kaçırabileceği için (ginseng, gingko özleri) akşam saatlerinde değil de sabah yutulmalı. Yorgunluk için verilen hapları da (B12 gibi) sabah saatlerinde almak daha iyi olacaktır. Prensip olarak günde bir kere kullanılması önerilen takviyeleri sabah almakta fayda var.

Nutriway Daily ne işe yarar?

Nutriway Daily™ temel vitamin ve mineraller ile bitkisel özler içerir. Bağışıklık sisteminizi C, B12, B6 vitaminleri, folat, bakır, demir ve çinko ile destekler. C, E ve B12 vitaminleri, çinko ve manganez ile hücreleri oksidatif stresten korur. B12 vitamini ve iyot ile sağlıklı cildin sürdürülmesine yardımcı olur.

Nutriway ne icin kullanilir?

1934'ten bu yana multi vitamin/multi mineral/fito-besleyici ek beslenme destek ürün çeşitleri sunan Nutriway, dünyanın en çok satan beslenme ek gıda ürünlerini tüketiciyle buluşturuyor. Vücudunuzun ihtiyacı olan ek besin kaynaklarını ihtiyacınız olan şekilde üretiyor.

Amway Daily nedir?

Günde bir kez alınan ürün; modern, yoğun bir yaşam tarzından doğan veya yetersiz yiyecek tercihlerinden kaynaklanması olası beslenme açığına elverişli bir çözüm desteği sağlar. Geniş bir yelpazede takviye edici gıda ve esensiyal vitamin ve mineral dengesi sağlar.