Cepteteb kredili mevduat hesabı nedir?

İçindekiler:

  1. Cepteteb kredili mevduat hesabı nedir?
  2. TEB ek hesap nedir?
  3. TEB KMH faizi nedir?
  4. Eksi hesap nedir?

Cepteteb kredili mevduat hesabı nedir?

CEPTETEB Kredili Mevduat Hesabı, hesabında para olmadığı zaman daha önce belirlediğin limite kadar para çekmene olanak sağlayan bir hesaptır. Ay sonu yaklaşıp paraya sıkıştığında ya da paraya ihtiyacın olan herhangi bir zamanda, CEPTETEB Kredili Mevduat Hesabın'dan nakit para çekebilirsin.

TEB ek hesap nedir?

Kredili Mevduat Hesabı, hesabınızda para olmasa dahi limit tutarınız dahilinde nakit para çekebileceğiniz hesaptır. Kredili Mevduat Hesabınız ile otomatik ve düzenli ödeme talimatı verdiğiniz fatura, kredi geri ödemeleri ve diğer ödemelerinizi gecikmeye düşmeden yapabilirsiniz.

TEB KMH faizi nedir?

tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Bankamız Ticari Kredili Mevduat Hesabı azami aylık faiz oranı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) belirlediği kapsamda %1.40 yerine %1.25, azami gecikme faiz oranı %1.70 yerine %1.55 olarak uygulanacaktır.

Eksi hesap nedir?

Ek hesap, bankaların belirlediği bir limite sahip olan vadesiz mevduat hesabına tanımlanana hesapta yeterli bakiye olmasa dahi hesaptan para çekilebilmesini, alışveriş yapılabilmesini sağlayan bir kredi ürünüdür. Ek hesap, vadesiz mevduat hesabının tüm özelliklerine sahiptir. Sürekli bir kredidir.