Fazıl çil kremi ne işe yarıyor?

İçindekiler:

  1. Fazıl çil kremi ne işe yarıyor?
  2. Fazıl Çil nedir?
  3. Arap kızı krem nedir?
  4. Arap Kızı pembesi ne işe yarar?

Fazıl çil kremi ne işe yarıyor?

fazıl çil kremi çil ve lekelerin önlenmesi ve giderilmesi aşamasında büyük katkı sağlarken fazıl güneş kremi vucudunuzu zararlı güneş ışınları karşısında korur ve parlaklık sağlar. 80 yıllık geçmişimizin getirdiği engin tecrübe ve kaliteden ürünlerimizi temin ederek sizlerde faydalanabilirsiniz.

Fazıl Çil nedir?

Yıllardır Türkiye genelinde kullanılan “Fazıl Çil Kremi” yaklaşık 78 yıllık bir geçmişin ürünüdür. Özellikle hamile hanımlarda doğum öncesi oluşan siyah lekelerin ve çillerin tedavisinde kullanılır. Asırlar boyu insanlara bezginlik veren bu çillerin tedavisi uzun deneyler sonunda gerçekleşebildi.

Arap kızı krem nedir?

} Arab Kızı Kremi Çil Sivilce Leke Kremi 2 AdetSivilcelerden kurtulmak, çilleri yok etmek, cilt rengini açarak daha beyaz bir ten rengine sahip olmayı sağlamak, cildin güneşe karşı daha güçlü olmasını sağlamak, yüzdeki kırmızı noktaları gidermek, fondöten kadar etkili bir kapatıcı olarak kullanılarak lekeleri kapatmak, ...

Arap Kızı pembesi ne işe yarar?

Arap Kızı Kremi Nedir? Arap kızı kremi cilt lekelerini yok etmek için kullanılan bir kremdir. Suudi Arabistan'da cildi güzelleştirmek, bakım yapmak ve beyazlatmak için kullanılır. Beyazlatıcı etkisi olduğu için bu ismi almıştır ve ismi bu şekilde kalmıştır.