Wi-Fi çubuk anten ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Wi-Fi çubuk anten ne işe yarar?
  2. Wi-Fi anteni nasıl durmalı?
  3. Wi-Fi anten yönü nasıl olmalı?
  4. WiFi adaptörü nasıl etkinleştirilir?
  5. Kablosuz USB ne işe yarar?
  6. WiFi nereye konur?

Wi-Fi çubuk anten ne işe yarar?

Internet anteni veya internet çubuğu olarak da bilinen Wi-Fi antenler, internete kablosuz olarak erişmeyi sağlayan küçük bir USB cihazdır. Next 7601 A USB Wi-Fi anten, dahili Wi-Fi özelliği bulunmayan uydu alıcılarına kablosuz internet özelliği ekler.

Wi-Fi anteni nasıl durmalı?

Antenleri, istenen alım alanına doğru dikey olarak veya hafif bir dikey sapmayla yerleştirin. Yatay düzlemde (kendi eksenine dik), anten sinyali her yöne eşit olarak yayacaktır. Sinyali, maksimum güçle yatay olarak daha büyük bir mesafeden iletecek olan yönlendiricideki dikey konumudur.

Wi-Fi anten yönü nasıl olmalı?

Çoğu modemin iki anteni olur. En iyisi birini yatay, diğerini dikey ayarlamanız olur. Cihazlar, dahili antenleri modemle paralel oldukları zaman daha iyi çalışırlar. Bu sebepteni laptopların içindeki antenleri yataydır.

WiFi adaptörü nasıl etkinleştirilir?

Ağ ve İnternet kategorisine tıklayın ve ardından Ağ ve Paylaşım Merkezi'ni seçin. Sol taraftaki seçeneklerden Bağdaştırıcı ayarlarını değiştir öğesini seçin. Kablosuz Bağlantı simgesine sağ tıklayın ve etkinleştir'e tıklayın. Bu, Ağ ve Paylaşım merkezinden bir WiFi ağına bağlanmayı sağlar.

Kablosuz USB ne işe yarar?

USB Wifi adaptör, dahili değil harici bir ağ bağdaştırıcı kartıdır; yani bilgisayarın veya laptopun içinde dahili gelen wireless ağ bağdaştırıcı kartın yerine dış ortamda harici olarak kullanılan bir wireless ağ bağdaştırıcı karttır.

WiFi nereye konur?

Cihazın etrafında kalın duvarlar, kolonlar, kirişler varsa, sinyal daha yolun henüz başında kesilecektir. Bu nedenle, modeminizi olabildiğince çevresi açık, yakınında fiziksel engel bulunmayan noktalara konumlandırmalısınız.